- Konu Yazar
Herkese iyi hafta sonular. Mondial 150zc kullaniyorum ve ilk motorum. Egsoz acayip bir biçimde bağırıyor bende yatırdım yere soktum boğazını yanmaz silikonla iyice geçtim ve 1 gün beklettim. Geri takartan egsozu somunu geçirdim sıktım güzelce diğer tarafınkinife sıkarken biraz fazla güç kuşşandığım için vida koptu ve motoru yaklaşık 2 haftadır süremiyorum böyle bi bağırma şekli yok. Motorcuya gittiğimde ise 120Tl ye yapicağını söylüyor ve eski konuşara baktığımda ise tornacının yapicağını söylemişler ve yaptıranda olmuş falat ben tornacıya gittiğimde adam uğraşmadı bile baktı yok dedi. 17 yaşımdayım öğrenciyim ve ehliyeti yeni aliyorum ve yeni yasalara gçre 1300tl civarı masrafı oldu ve hala ben bunun borcunu ödüyorum. Çok ainirlendim ve motoru ormana çektim takımları aldım vidaya ne yaptıksam yok çıkmıyor ayarlı pense falan herşeyi nedenim yok çıkmıyor. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun tekrardan herkese iyi haftasonuşar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Form öldü mü ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Form öldü mü ya