Mangalda basıldık..

Niye böyle başlık attın derseniz tam anlamıyla basıldık çünkü..

Olay üniversitede motosiklet meraklısı ancak motosikleti olmayan arkadaşı görmemle başladı.. İşin var mı yok mu derken hadi gidelim dağa hem sen motosiklet sürersin arada da mangal yaparız dememle devam etti..

Ben yolda et alırız desem de yolda hiç kasap görmemiş olmamdan kaynaklı arkadaşa ekipmanları verip yolladım..(ehliyeti,birazda deneyimi var)

Arkadaşı beklerden güzel güzel ateşimizi yaktım..

Güzel göründü gözüme..

Egzoz dumanı olmayan hava mis gibi..

Derken şu arkadaşlar gözüktü.. 4 taneydiler 3 ü yola devam etti bu arkadaş incelemeye başladı.. Daha etleri koymamıştık..

Tam kurtardık derken 3 ü geri döndü.. Motora yakın olan arkadaş patileri motorun üzerine koydu hatta ancak yetişemedim.. Biz yukarılara doğru giderken bunlar peşimizden takip etti.. Boş bir an yakalayıp arkadaş kaskı montu aldı bende motoru çalıştırmadan uzaklaştım.. Sonuç olarak 1 paket tavuk,3 ekmek(2 kişiye zaten fazlaydı),1 de 2.5 litrelik kola arkadaşların oldu.. Dizmiş olduğumuz etlerde tel ızgarayla bagajda olduğundan kurtardık..

Hoooşşşştttt demek gibi bir girişimde bulunmayı düşünmedinizmi hiç:)

Hoooşşşştttt demek gibi bir girişimde bulunmayı düşünmedinizmi hiç:)

Aslında düşündük ancak 4 tane kangaldan 1 tanesinin hoşuna gitmezse halimizin ne olacağını düşünüp vazgeçtik..

Motor kadar boyu var hayvanların hocam.. Köpeklerle büyüdüm alışkınım ama ingiliz seter değil ki bunlar.. Yazlıkta bir tanıdığımızın vardı seveyim diye elimi uzattığımda o hırlamayı duydum yetti bana.. Kangala 200 metreden fazla yaklaşmam..

Çok güzel anı olmuş :) iyi yapmışsınız arkadaşlara bulaşmamakla malum sağı solu belli olmaz bunların.

Güzel başlayıp,kötü bitmiş..köpek kangal olunca,kibar olacaksın.Ne öle hoşt moşt,toplar yakanı sen bana mı dedin der mazallah..:)Geçmiş olsun

son zamanların en underground mangal partisi olmuş. :)
Farklı bir tarz yakalanmış kutlarım. :)

Yanımda köpek kovucu her zaman bulunur. Fakat bunları köpek kovucu kesmez. Silahım olsa gene topuklardım. Onlar sizi mutlaka fark etmişlerdir. Demek ki niyetleri bozuk değilmiş.Yeri söyleyin de yanlışlıkla oralara gitmeyelim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ooo etin kokusunu aldılarmı hayatta uzaklaştırmazsın :) ama ısırmayacak hayvanlarsa malzemeleri alıp uzaklaşabilirdinizde.. tabi bu dağlardaki başıboş köpekler çok saldırgan oluyorlar bi kere 7-8 tane köpek dağda traikink yaparken etrafımı sarmışlardı ne yaptıysam uzaklaşmadılar en sonunda daldım bi tanesine vurmadım ama. o zaman korkup bırakmışlardı :)

Valla riske girmedik hiç.. 2 tanesinin tasması vardı gerçi ancak yine de pek yaklaşmadık.. Biraz da hoşumuza gitti ellemedik..

Bu arada yer kayışdağı ormanı/ataşehir.. Hani bu böyle eğlenceliydi ancak kamp yaptığımda sarsalar ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.. Çare bulmak lazım

Benzer bir durumu bende yaşadım hatta o gün 5 kangal önümüzü kestiler yolda motoru çalıştıramıyorum , çalıştıramadığım gibi elimdede götüremiyorum anında saldırıyolar artçıda kalın bir sopa ve yerlerde kar var kaçma şansımda yok :) 1 saat boyunca yol kenarında oturup kangalların motorun yanından gitmesini beklemiştik :) Maceralı gün olmuştu :)

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Köpeklerin sayısı 2 yi geçince asla bulaşmayın, birbirinden destek alarak canavara dönüşebilirler.

tam hikaye yeni başlıyor demiştim ki... Aslında hikaye çoktan bitmiş. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar