Mangal ve Semaver Taşıma Sorunsalı

9uKp6Ai.png

(kireçburnu sahil/istanbul)

Arkadaşlar Merhaba,

Yaz kapıda malum mangal ve semaver siparişi verdim artık eve girmem :)

Motorum Asya 125 Nostalji, aldığım mangal minicik güzel bir şey portatif. onu her türlü her yerde taşırım ama semaveri taşıma konusunda sorularım var nerteye nasıl sığdırabilirim? var mı yaptığınız taşıdığınız bir yöntem :)

Semaver şöyle bir şey normal boyutlarda;
https://www.google.com.tr/search?q=odun+semaveri&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JrsqU5vdKIeCtAa0zoHQDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1360&bih=667

Teşekkürler, iyi sohbetler :)

Taşınacak eşyaların boyutu hakkında bilginiz varsa ona uygun topcase bulmak daha kolay olur.

Moderatör
Semaver tadını vermese de kaliteli bir termos işinizi görebilir. Yada mangalın üzerinde çay demleyebilmek için küçük bir çaydanlık :)

hocam bence semaveri alabilecek bir topcase bulmak zor; ki ben topcase sevmiyorum o görüntüyü bozuyor bence :)

ikinci öneri olarak da aslında mangalın üstünde bir demlik ile çayı yapmak aşırı harika bir fikir olarak geldi bana :) Ama semaveri de götürmemiz gereken yerler illaki olacak. Acaba arka seleye kancalı gerdirme lastikleriyle bağlasam sıkıntı yaratır mı..

Semaver tadını vermese de kaliteli bir termos işinizi görebilir. Yada mangalın üzerinde çay demleyebilmek için küçük bir çaydanlık :)

Termos fikrine katılıyorum. Geçtiğimiz yaz akşamları bende sahile inip molalarda termosla çayımı içiyordum. Gayet işimi görüyordu, öneririm.. Taşıması da çok kolay..

İzmir İl Temsilcisi
Birdakine artik :) inciraltinda semaver geceleri baslasin hele :)

Bu arada aklima gelmisken motoruna cakmak çıkışı yaptirip daha sonra ufak çakmak çıkışlı su ısıtıcısı ile suyunu kaynatıp keyfine bakarsın mangal işini de sadece mangal teli alip 2 tasin ucuna teli koyup oylede halledebilirsin çözüm cok :) termos daha mantikli tabi

Her şeyin tabisi güzel arkadaşlar ben genelde mangal işini yanlara ızgaranın sığabileceği iki taş koyup arasında odun yakarak hallediyorum,çayı da tek demlikte közün üzerine koyuyorum,tavsiye ederim.

Arkadaşlar nostalji motorun arkasına semaveri yatırarak koyup bagaj lastiğiyle iki tur bağladım çokta sağlam oldu. Mangalza zaten minicik bişey her türlü sığdırırım bunları. Çok Hoş oldu. Bir dahakine bağlarsam fotoğrafını çekip paylaşayım burada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar