Manavgat Motosiklet Festivali / 23 Temmuz - 26 Temmuz 2015

cuma sabaha karşı gelişti bu olay. o gün bütün Anatolian Tigers grubu toplantı gitti festivalden

Atam Riders'a beni misafir ettikleri için teşekkür ederim iyi yürekli insanlar.Festival düzen olarak iyiydi ama beni bildiğimden şaşırttılar resmen ceketimi giyerken utanıcaktım neredeyse, Antalya'da kask takmak yasakta benim mi haberim yok yahu ?

Antalyada büyük motrların hepsi ekipman kullanır genelde ama festival alanında öyle bi durumvar nedense. kimse hiç birşey takmamayı tercih ediyor. herkes kendini gösterme çabasında malesefki :(

Büyük bir iştahla gittiğim,ilk katıldığım festival olduğundan mıdır çevremdeki güzel insanlardan mıdır bilemem son derece eğlenceli,keyifli,huzurlu,heyecanlı bir festival oldu iç çekerek baktığımız motorlara kullanma inceleme fırsatımız oldu.Yamahanın motorlarını teste açması güzeldi.kullandık beğendik kawada ise bu durum totonu seleye 5 sn koymadan ibaretti.

Sabahın 7 sinde Antalya'dan çıkıp manavgata varmam 50 dk sürdü.festival alanına girince grupta arkadaşlarla buluşuğ direk manavgatın soğuk sularına kendimizi attık :)

kafamız dağıldı,deşarj olduk dualar ettik ve döndük :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar