malum sitede garip ilan (custom kawasaki)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
5p3fyx.jpg

Bu motor Deli Yusuf'un kayınçosu :D

Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu şekilde kişilerin zevklerini aşağılamak....

Yemişim lan zevkini bu ne? Kör birisi bundan daha iyi tasarlar. Vurun kırbacı...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Arkadaşlar, ne yapsın o motorcu kardeşimiz. Zevki böyle imiş. Evet ben de beğenmedim, acayip bir görüntüsü var. Ama düşündüm de, kim bilir ne fedakarlıklarla ve hayallerle yaptı o motoru.

O zaman izmirde bir antepli tarsuslu yada adanalı var .Yoksa insan bu kadar zevksiz olmaz

O zaman izmirde bir antepli tarsuslu yada adanalı var .Yoksa insan bu kadar zevksiz olmaz

Ben senin söylediğin ''varsa şekliniz otobana bekleriz''lafı için dedim genelde kubacılar kullanır o lafı!Demek ki sende onlara özenmişsin o zaman izmirde zevksiz bir eskişehirli varda diyebiliriz senin mantığına göre.Yoksa ilandaki motoru adam zevkine göre yapmış eleştirilebilir!Beğenmek zorunda değilsin.
Bilirsin bir laf vardır ''Biz kişinin motosikletine değil ,üstündeki adama bakarız adam mı diye!..Yoksa adam olmadıktan sonra kawasaki'ye binsen ne olur kubaya binse ne olur!İzmirli olsan ne olur Adanalı olsan ne olur eskişehirli olsan ne olur.Zevkli olsan ne olur zevksiz olsan ne olur!

Son düzenleme:
Memlekette custom motorlara bakıyorumda hepsi ayrı mezbelelik, hepsi ayrı zevksizlik abidesi.

Sakin ol şampiyon .Burada adamın zevkini konuşuyoruz.Adamlığını değil ,iki gırgır yapalım stresimiz gitsin bile diyemiyoruz.Lafı ağzımıza tıkıyosunuz.Sanane bilader ,banane, bizene o zaman, birşey yazarken izin isteyeceğiz bundan sonra anlaşılan.

Arkadaşlar bu tarz işlerde yıkıcı değilde yapıcı eleştiriler yapmak lazım.Bu arada motor b*k gibi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar