Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, ne yapsın o motorcu kardeşimiz. Zevki böyle imiş. Evet ben de beğenmedim, acayip bir görüntüsü var. Ama düşündüm de, kim bilir ne fedakarlıklarla ve hayallerle yaptı o motoru.
Ben senin söylediğin ''varsa şekliniz otobana bekleriz''lafı için dedim genelde kubacılar kullanır o lafı!Demek ki sende onlara özenmişsin o zaman izmirde zevksiz bir eskişehirli varda diyebiliriz senin mantığına göre.Yoksa ilandaki motoru adam zevkine göre yapmış eleştirilebilir!Beğenmek zorunda değilsin.
Bilirsin bir laf vardır ''Biz kişinin motosikletine değil ,üstündeki adama bakarız adam mı diye!..Yoksa adam olmadıktan sonra kawasaki'ye binsen ne olur kubaya binse ne olur!İzmirli olsan ne olur Adanalı olsan ne olur eskişehirli olsan ne olur.Zevkli olsan ne olur zevksiz olsan ne olur!
Sakin ol şampiyon .Burada adamın zevkini konuşuyoruz.Adamlığını değil ,iki gırgır yapalım stresimiz gitsin bile diyemiyoruz.Lafı ağzımıza tıkıyosunuz.Sanane bilader ,banane, bizene o zaman, birşey yazarken izin isteyeceğiz bundan sonra anlaşılan.