maltepe sahilde uçan motor

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar benim yolum kartaldan bostancıya kadar sahilden geliyorum, geçenlerde gene aynı yolda gelirken sağlı sollu bazı ablalar ticari amaçlı olarak duruyorlar, tabi bazıları biraz frapan giyinebiliyorlar, işte bu sırada beni hızla geçen bir abi şöööle güzel bir motor, ve dolayısı ile ne oldu anlamadım zıp ortadan karşı şerit oradanda sahilin toprak bölümüne ama tabi ilk darbe herhalde lastik gitti. neyse adamın kafa halâ ablalarda, yahu bu kadarda olmaz ki inanın yardım edesim gelmedi ama bende düşecektim gülmekten buharlanan vizör yüzünden, işte uçan motor, oturan boğa meselasi böyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
..salak milletiz vesselam.
Adam kaza yapmış hala hatunları düşünüyor

heueehu denize uçsa genede yüzer çıkar hatunların yanına gider:mrgreen:

Motosikleti
bbaday' Alıntı:
heueehu denize uçsa genede yüzer çıkar hatunların yanına gider:mrgreen:
önce hatun sonra su yapsaydı hamam işini ortadan kaldırırdı salak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
halilertan' Alıntı:
sağlı sollu bazı ablalar ticari amaçlı olarak duruyorlar

ya dostum sen yanlış tanıyosun onları...onlar kaldırım çiçekleri:)adam onları sulamak istedi herhalde ama kendi ıslanıyodu anşalılan gençliğine verelim:)
bu arada abi ben avrupa yakasındayım adresi kaba taslak bi tarif edebilirsen malum yaz geldi denize girmek lazım:)

çok yanlış çok sürücüysen yolla ilgileneceksin kardeşim. Bu arada halil ertan kardeş adres nereydi

Motosikleti
erkin_125mt' Alıntı:
ya dostum sen yanlış tanıyosun onları...onlar kaldırım çiçekleri:)adam onları sulamak istedi herhalde ama kendi ıslanıyodu anşalılan gençliğine verelim:)
bu arada abi ben avrupa yakasındayım adresi kaba taslak bi tarif edebilirsen malum yaz geldi denize girmek lazım:)

bostancıdan sonra sahilden devam et istediğin yerden girersin denize :queen:

bigking' Alıntı:
çok yanlış çok sürücüysen yolla ilgileneceksin kardeşim. Bu arada halil ertan kardeş adres nereydi

kartal bostancı arası sahil

Son düzenleme:
Thai' Alıntı:
..salak milletiz vesselam.
Adam kaza yapmış hala hatunları düşünüyor[/QUOT]:queen: kardes bu salak kelimesinin basina 2 harf daha eklemek lazim..kodluyorum..ankara...malatya...:queen: :queen: :queen: :queen:

Valla bu kıza bakma meselesi yüzünden çok kaza oluyor. Motorcu arkadaşlara tavsiyem dikiz aynadan arkayı kontrol etmeledi. Arkadan biri gelip direkt girebilir bu tip mekanlarda.

Motosikleti
arkadaşlar siz bir de olayı naklen seyredecektiniz ki ozaman şamatayı görecektiniz, ablaların yüzü aaaaaaaa filan durumu herifin gerzekçe karşıya geçişi filan allah yanii :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar