Maliyeti Ne Olur

arkadaşlar http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/neotas/aracs.asp adresinde devletin satışa çıkardığı araçlar var
orda bi scooter dikkatimi çekti (açılan sayfada ortalarından biraz daha aşağıda)
Motorsiklet 2006 Nimizi Borelli NM150T-15
satın alsam herşey dahil bana kaça patlar
(açılan sayfada ortalarından biraz daha aşağıda)

başka bir sitede gördüm adam almış 4 tane 2 000 ytl den satıyo
http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Sahibinden_Sifir_Paketinde_2006_Borelli_Nimizi_/121449.htm
[/url]

yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
4 adet 2000 ytl ye yorummu istiyosun al ikisini kullan ikisinide yedek parça olarak sök kenara koy dursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tanesini 2000 tl'den satıyorsa o şahıs kafayı yemiş. Haramzade sanırım :) yol alsın ya millet enayi mi sıfırından pahalı motosiklet mi satılır ayrıca piyasası belli ve kullanılmış .. ! üstelik üzerinde ahı olan motosikletler bunlar

ordan alicaksan ihaleye falan girmen lazim acik arttirma olayi falan var ordan kaca alirsan.birazda gümrük vergisi falan var.ugrasmaya deymez gibime gelio.

ordan alicaksan ihaleye falan girmen lazim acik arttirma olayi falan var ordan kaca alirsan.birazda gümrük vergisi falan var.ugrasmaya deymez gibime gelio.

İhale şartları, teminat tutarları, ödenmesi gereken vergi miktarı muhtemelen maliye.gov.tr de yazıyordur.Eğer yazmıyorsa, ihaleye gireceğiniz TASİŞ şubesine giderek ihale şartlarını ögrenebilirsiniz.Daha sonra da kendi başınıza bir hesap yapıp, ihale katılmaya karar verebilirsiniz.

tasis e cok guzel hoparlor-muzik sistemleri geliyor..
inanilmaz komik rakamlara..

gerisi yalan gibi..
ozellikle araba flm bilemedim nasil olur..

bizim bir komsu aliyor satiyor o sekilde ama sanirim bu isin de avanta alan bi kesimi mevcut.. buyuk alimlar yapamiyor komsu efendi, sanirim sokmuyorlarmis bunlari..

gidip adam gibi bi yerden alinmasi daha uygun gibi.. cok ole aman aman da fiyat farki olmayinca degmez bence..

Shakulin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam almış...Formaliteye gerek yok..Sadece faturayı üzerinize alıcaksınız...Satışı adam yapıcak size..İhale falan gerekmez...

4 üne 3000 ytl vermiştir bir ihtimal...Tanesini 1500 ytlden alabilirsiniz pazarlıkla...İhtiyacı olanlar alabilirler...150 lik sınıfta 1500 ytl ye bu tarz motor yok...

Bu sitede cevher var :D Dikkatli bakarsanız aralarda çok güzel motorlar var... Bir yerde 2004 Gilera Runner var 900 ytl'ye... Tabi yanlış görmediysem

2002 Kawa KLR 650 2.250

Motorsiklet Prototip 2000 Suzuki Gsk 1300RKI diye birşey var :mrgreen:
b89febb7c9ow.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar