slm arkadaslar
bende inceledim fiyatlar akıllara zarar bazı aletlerde ama ne maliyet hakkında bilgi vewrirmisiniz 1,000 ytl olan bir makina kaca gelecek bizee
teşekkürler
yukarıdaki 41. mesajı okuyunuz...
slm arkadaslar
bende inceledim fiyatlar akıllara zarar bazı aletlerde ama ne maliyet hakkında bilgi vewrirmisiniz 1,000 ytl olan bir makina kaca gelecek bizee
teşekkürler
emeğin için teşekkürler :cat:slm arkadaşlar bende inceledim 2 farklı model buldum
27 İSTANBUL GEBZE GÜMRÜK AÇIK Motorsiklet 2005 Gianco 110 H.sız Gebze Tasiş 324,00 33,00 12.05.2006 09:30 İhale Koşulları 440,00 1
28 İSTANBUL GEBZE GÜMRÜK AÇIK Motorsiklet 2005 Giantco Hunter H.sız Gebze Tasiş 432,00 44,00 12.05.2006 09:30 İhale Koşulları 710,00 1
[giantco hunter] ve [giantco 110 xe] hazarsız 0km. gebze tasiş de ilgilenen arkadaşlara duyrulur özelliklerinide buldum aşagıda verdim
![]()
![]()
selam,
www.tasis.gov.tr 'ye girip beğendiğin aracı yerinde görebiliyorsun,üzerinde ihale numarası yazıyor zaten arabaların veya motorların(yağlı boya ile yazıyor adamlar ) araçları görebilmen için araç listesi ve giriş kartı alıyorsun (1,5 ytl idi en son) domuz suratlı bir memura kartı gösterip rahatça gezebiliyorsun,dikkat ettiğim birşey vardı araçların aküleri bitik olduğu için altına forklift sokup güzelim mercedesleri bmw leri saman balyası gibi kaldırıp atıyorlardı,burdaki araçlardan kimseye hayır gelmez arkadaşlar.Yeşilköy deki tasişte motorların üstü açık,yağmur yağıyor her yeri pas olmuş,arabaların camları kaputları açık içine su giriyor,orada çalışanlar resmen servet düşmanı denilebilir,satılan araçlar devletimize döner sermaye olması için yapılırken bunlar satılmasın diye hiç ilgilenmiyorlar araçlarla,çok kızdım bunları görünce.r:
biraz okusan keşke yorum yazmadan önce :cat:
saygılar:rendeer:
rica ederim görevimiz![]()