Malesef Yine Zam Yine Zam!

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
14.07.1014 tarihi itibari ile 5,150 tl olan bir benzine verdiğim vergiler zehir zıkkım olsun. Elin suriyelisine, sahte yeşil kartlısına, dolandırıcısına, sahtekarına, şerefsizine... hakkım zehir zıkkım olsun. Bu nedir arkadaş ya ? Nereye kadar gidecek bu iş ? Kim dur diyecek ? Lütfen artık toplanalım, sesimizi duyuralım...

14.07.1014 tarihi itibari ile 5,150 tl olan bir benzine verdiğim vergiler zehir zıkkım olsun. Elin suriyelisine, sahte yeşil kartlısına, dolandırıcısına, sahtekarına, şerefsizine... hakkım zehir zıkkım olsun. Bu nedir arkadaş ya ? Nereye kadar gidecek bu iş ? Kim dur diyecek ? Lütfen artık toplanalım, sesimizi duyuralım...

Hocam hayırdır ? Geçmişte açılmış her benzin konusuna UP yapıp "hülooğğ - şuan bu fiyat- haram olsun" vs vs yazıyorsunuz. Yanlış anlamayın, merakımdan soruyorum... Dikkatimi çekti :)

bence yükselsin arabacı sayısı azalır belki..:queen: bu fiyatlarda böyle kalabalık oluyorsa ben 3 tl olsa düşünemiyorum sonumuzu..

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Dün aldım 5,14 bugün aldım 5,15.
Her gün zam yememek adına adına ahaliyi uyarıp dikkat çekmeye çalışıyorum.
Sonuç ne diyeceksin.
Hülooğğğğ :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar