hayvanı hastaneye götürmeyi hiçmi düşünmediniz be
geçmiş konuyu güncellemişsin, görmesem daha iyi olurmuş konuyu. aklıma üzücü bir anım geldi.
yazın yavru bir sokak kopegi gordum apartmanda indim sevdim, uyudu köpek, çıktım apartmandan izledim.
gece yarısı oluyor bu dediklerim, köpek uyandı dayanamadım su ile süt vermeye yine indim, içti suyu sütü, sevdirdi kendini.
yeter bu kadar deyip, kalkıp apartmana yöneldim bahçenin içine girdim köpek yolda beni arıyor, bende arkasından bakıyorum.
25 30 metre ilerde kavsak ve 10 metre karşısında 2 kişi duruyor. köpek havladı bir iki defa o 2 kişiye doğru koşuyor, ben sandı heralde.
köpek sağ kaldırımda, kavşağın sol karşı şeridin de araba belirdi, köpek durdu araba geçecek diye, otomobilde yavaşlayıp sag sol kontrol etti sanırım.
köpek karşıya geçmeye çalışırken, arabanın altında kaldı, aracın 2 sağ tekeride yavru köpeğin üzerinden geçti.

çok net şekilde gördüm olanları araç durmadı bile o 2 kişi bağırdı, ben koştum gittim köpeğin yanına, köpek bir defa tekerlerin altında yuvarlandı çok net görmüştüm

tüm bunlar 2 dk içinde oldu ben apartman bahçesine girdikten sonra.
olduğu yerde can çekişip ölmüştü, kaldırıp çöpün yanına koydum. hayatın ne kadar değersiz olduğu hissetim. yapabilecek birşeyimde yoktu.
çok üzülmüştüm su verdim süt verdim, vermesem yaşardı diye kafama taktım. gecenin 4ünde camiye gittim hocaya sormaya, yaşlı bir dede vardı.
Allah verdi Allah aldı, senin bizim ne haddimize, sen su ve süt vererek iyilik yapmışsın ama onunda vadesi o kadarmış, demişti.
Allah cümlemizi korusun, yalnız o köpeğinde canı var be, ne orama ne burama bir şey oldu diyemiyor.
Alo itfaiye 110