Malesef Dönerken Araba Yandan Çarptı

Bugun Sabah Sahile İneyim Dedim U Dönüşü Yaptım Yandaki Aracı Görmedim Yandan Vurdu Motorda Ciddi Derece Çizik Var. Armut Ampul Kırıldı Ama Çalışıyor.Sonra Honda Yazısısı Var Motor Kısmı İçine Göçtü Biraz. Ve Motora Bindiğimde Sürerken Motorun Sesi Değişti Cızırtı Gelmeye Başladı Neden Öyle Yapıyor Anlayamadım :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

Birde Bu Kazayı Sigorta Karşılarmı Motorda Ciddi Bir Sorun Var

Motosikleti
Fazer8 abs
öncelikle geçmiş olsun. kazaya gelince motor kısmı içine göçtü, sürerken ses geliyor anlayamadım demişin bende bu kısmı anlayamadım. içine göçen motordan farklı sesler gelmesini anormalmi karşılamaktasınız?

öncelikle geçmiş olsun. kazaya gelince motor kısmı içine göçtü, sürerken ses geliyor anlayamadım demişin bende bu kısmı anlayamadım. içine göçen motordan farklı sesler gelmesini anormalmi karşılamaktasınız?

Evet Gaza Bastığımda Belli Bir Devirden Sonra Demirin Birbirine Sürtmesi Gibi Bir Ses Çıkıyor Cıvatalardamı Sorun Var Acaba Bilmiyorum Çok Anormal Bir Ses Geliyor Birde Sigorta Karşılarmı Bu Hasarı

Sigorta karşının zararını karşılar. Yani arabanın zararını karşılar ama kendi zararını karşılamaz.
Ben öyle biliyorum.

Sigorta karşının zararını karşılar. Yani arabanın zararını karşılar ama kendi zararını karşılamaz.
Ben öyle biliyorum.

O Yönden Kötü Motorda Ciddi Bir Hasar Var Gibi Geliyor Çok Anormal Sesler Çıkartıyor Devir Yükseldimi Motorun Eski Sesi Yok Daha Anormal Sesler Çıkartıyor Çok Fazla Kırık ve Çizikde Var Motorda

Motorun yan kapaklarında hasar oluşan motoru neden çalıştırıyorsun ? kapakları değiştirerek düzeltilebilecek bir sorunu ciddi duruma getirebilirsin.

kardeşim çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamış sanırım önemli olan o :) kazya gelince , sigorta karşı tarafın masrafını karşılar senin değil ! bu arada bence böyle sürme servise gitmelisin modeli nedir ?

kardeşim çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamış sanırım önemli olan o :) kazya gelince , sigorta karşı tarafın masrafını karşılar senin değil ! bu arada bence böyle sürme servise gitmelisin modeli nedir ?

Modeli Honda CB 125 E Motor Kapakları Ne Gibi Bir Sorun Çıkartabilir ?

dostum öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın da sigorta karşılar mı demişsin de tutanak tuttunuz mu, tutmadınızsa neyi karşılayacak..

hatalı kim senmisin sen değilsen tutanak tuttunuzmu tutmadıysanız gidip tamire bırakıp para baymak zorundasınız

bence motoru o sekilde kullanma motor kapagi derken yan kApaklardan bahsediyorsun galiba ustunde Honda yazan dedigine gore bence kullanmamalisin motoru daha ciddi hasarlara sebeb olabilirsin servis birseyi yok demis olabilir fakat ses geliyor diyorsun iki demirin birbirine surtmesi gibi diyorsun bunlar hic ic acici degil bence.Baska bir ustan varsa onada goster bi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belki grenajlardaki kırıklardan dolayı ses geliyo olabilir.Grenajları söküp bide öyle kullan bakalım.O zaman sesin motordan mı geldiğini anlarsın.Çünkü grenajdaki en ufak çatlak çok fena ses yapabilir.

Kaza yaptın. tutanak tutacaktın. tutmayıp evlere dağıldıysanız cebinden karşılamaya hazır ol.
Birde böyle durumda olan motoru neden çalıştırdın onu anlamadım. keşke bir araca yükleyip yada yakın mesafe ise bir yere çekseydin
Neyse geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar