Malatya-Samsun '' SAMSUN MOTOSİKLET FESTİVALİ'' ve Malatya-Adana

Epeydir göremediğim dostlarıma kavuşmak için bir fırsat gördüğüm SAMSUN MOTOSİKLET FESTİVALİ ne katılmak için, yükledim motorumu… neşemi de alıp yanıma
Düştüm yollara …..

Yol Halleri

---

Uploaded with ImageShack.us
---

giderken aralıksız 4 saatten fazla sağanakla yolculuk ettim … çok zor ama zevkliydi

---

---

---

Temizlik zamanı

Şehir içi gezisinden 1 kare

Aslında Rizeye kadar Karadenizi takip edecektim ama Adana’da çok acil işim çıktı hemen geri dönmem gerekti ….

Dönüş Hazırlığı

Yüklendik Yola Hazırız

Tokat – Turhal Civarı

Artık İyice Yorulduk

İhtiyaç molasından bir kare

Bende diyorum ki ne unuttum ( lastik tamir köpüğü ) Malatyaya 5 dk kala lastik yamuk yaptı … arkadaşım hemen yetişti sağosun

Toplamda Malatya – Samsun Malatya 1330 km yol katettim ….. Yer yer yol yapım çalışmaları var dikkat etmek lazım …

Bu iki resimde hemen ertesi gün Malatya – Adana – Malatya seyahatimden ( çok resim alamadım malum acelem vardı )

buradada toplamda 6-7 saatte … 750 km yol aldım ‘’ bizim bu taraflardan Adanaya motosikletle gidecek olan varsa Gölbaşı, Pazarcık ve Narlı ilçelerindeki şehir içi trafiğe azami dikkat etmelerini öneririm !!! ‘’ Oradaki insanların trafik kültürü sıfır …. Başka bişey söylemeye gerek yok..

Bunlarda Festivalden resimler ( Bende fazla yok – Katılan arkadaşlar eklesinler lütfen )

veeeeeeeeeeeeeee … görmüş olduğunuz bilete festival çekilişinin en büyük ikramiyesi olan 125cc motosiklet çıktı arkadaşlar !!!

Hediye bana çıktığında , benden fazla sevinen dostlarıma , organizasyonda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunarım !!! Hepinizin yolu açık , rüzgarı bol olsun ….

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezmişsiniz tebrik ederim.
Yanılmıyorsam bu motorun satılık ilanını görmüştüm sahibinden.com'da
Bi gördügüm motoru bir daha unutmam kolay kolay :)

Tebrikler 125 cc. motosikletiniz hayırlı olsun :) Şehiriçinde çok yardımcı olacaktır.

Birde acaba o lastiğin sibobuna takılan şey nedir?
Tam çözemedim, patlak şişirici birşeye benzettim ama bilgi verebilirmisiniz?

Resimler içinde teşekkürler güzel bir gezi olmuş :cat:

Teşekkürler arkadaşlar :) ... sibobun üzerindeki hadise lastik hava basınçlarını gösteren faydalı bir ürün ... mesela ön 36 arka 42 ... 2 bar düşünce sarı yanıyor 5 ve daha fazla düşüş olduğunda kırmızı yanarak ikaz veriyor ... değişik hava basınçları için olanları var
http://www.motorturkiye.com/arama.php?aranan=zone&a=Ara

Sinan satılık ilanında var ama bu uzun yolculuklardan sonra satmaya hiç kıyamaz oldum ... xjr1200 mükemmel bir yol arkadaşı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sa tebrik ederim tek motor yola çıkmak iyi bir motor ruhu ister oda sizde varmış bu ruh da çeklişte motoru çekmiş kendine başarıların devamını dilerim

sa tebrik ederim tek motor yola çıkmak iyi bir motor ruhu ister oda sizde varmış bu ruh da çeklişte motoru çekmiş kendine başarıların devamını dilerim

yalnız yolculuğun da ayrı bir zevki var .... kafa dinlemek için mükemmel bir yöntemmiş bende yeni keşfettim :cat:

teşekkürler arkadaşlar ... Rize ye kadargelecektim ( Şefik Ustayada söz vermiştim hatta ) ancak çok acele işim çıktı dönmem gerekti :((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar