[Malatya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor alma önce egitimini al.

yav bi git allahına ali ekber abi tamire mi bakıo amk adam türkiyenn en büyük motosiklet plazasının sahibi olmş malatyayı zenginleştiren insanlardan biri bana bi yararı yok ama motosiklete var
ali ekber o kadar yaşlımı ki yaw abisi olmasın gerçi abiside en fazla 50 dir. ali ekber 40 45 yaşlarında

KDOnBv.jpg

arkadaşlar..bu Cuma günü günübirlik Malatyaya geliyorum inşallah...bir araç alacağım ve satışını alıp aynı gün trafik şubeden ruhsatımı almayı planlıyorum..15-20 gün ruhsat beklemek istemiyorum..trafik şubede bu kolaylığı gösterecek tanıdığı olan varmı???

Malatyaya askerligim cikti bir gun onceden gelip o gun malatyayi gezip taniyip aksam kalip sonraki gun birligime teslim olacam. Degerli motorcu kardeslerimden malatyada ikamet eden varsa sali gunu bana yardimci olursa bir cay iceriz kalicak ucuz yoluda biryer onerirse memnun olurum.

Merhaba

Merhaba arkadaşlar. Malatya'dan kimse var mı acaba forumda? 1-2 aya ehliyetimi, malzemeleri ve motorumu alamayı planlıyorum. 33 yaşındayım, ismim Fatih. Aynı zamanda Alfa Romeo 159 kullanıcısı koyu Alfistiyim. Malatya'dan foruma üye arkadaşlarla tanışıp, bilgi alışverişi ve sohbet etmek isterim hem motosikletlerle hem de otomobillerle ilgili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar