[Malatya - MT]

eskiden sıtmapınarında toplanıp basardık elazığ a çorba içmeye giderdik MZ ler Jawa lar ile hey gidi heyyy :)

ZZR

motorcular eskiden sıtmapınarında toplanırdı Şimdi Bilmiyorum inşallah bizde bir grup oluruz ve topluca gezilere gideriz. malatyamızda motorcu da bol motorda Bol :)

akçadağlı44

ya uzun saçlı barış manço gibi bi abimiz vardı o zamanlar ilk race motor u malatya ya getiren :)

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
motorcular eskiden sıtmapınarında toplanırdı Şimdi Bilmiyorum inşallah bizde bir grup oluruz ve topluca gezilere gideriz. malatyamızda motorcu da bol motorda Bol :)

akçadağlı44

nightmare_in_u' Alıntı:
keskinh kardeş mondial var sendede, yedek servisi nerde bunun? sanayide mi?

ZZR1400 KawaSaKi güzel site saol...
Servisi Eski otobüs terminalinin karşısında sanayiye girişte sağ tarafta Lider Motorsiklet Ali Ekber usta

Son düzenleme:

ZZR

NicemaN' Alıntı:
ya uzun saçlı barış manço gibi bi abimiz vardı o zamanlar ilk race motor u malatya ya getiren :)

aLiekber ustanın abisi uzun saçlı adam ama tanımıyorum.. . o halen lider motosikletin sahibi. büyük motorcular kardeşide kendiside.

muhabbetimiz varda ismini unuttum :)

ZZR' Alıntı:
aLiekber ustanın abisi uzun saçlı adam ama tanımıyorum.. . o halen lider motosikletin sahibi. büyük motorcular kardeşide kendiside.

ZZR

Malatyaya süper makinalar gelmiş geçenler de suzukinin son model bi cihazını trafikde gördüm ne ses var dı bee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw 1 haftadır malatyadayım nerde mt malatya siz bölemi misafir agırlıyosunuz yuh size :cherry:

nightmare_in_u' Alıntı:
Malatyalı motorcuları bekliyoruz...
abi beee bizde kayısı bekliyoruz nası olceeeeek :queen: :queen:
saka bi yana malatyaya sevgiler grubunuz vatana millete hayırlı olaaaaa:rendeer:

Saol dostum nasıl olalım.Gerçekten bu aylarda dahada güzel oluyor şehir yaww.Sanırm Kimseden ses çıkmıyacak gibi, biraz canlandırsak buraları dimi...

Gardaş Biz Has Elaziğli Gakkoşuz Bu Sene Ligde Malatyalilardan Görüşürüz Bekleyin Bizi Malatyalilar!

Bildiğim bi yer var dört dörtlük;ama ELAZIĞ DA canım istersen buyur gel doğunun PARİSİNE!

Ahh dostum ahhh keşke PARİSE gelebilsem malesef İstanbuldayım yaww.Sizlerle tanışmak isterdim...

Haydi maça sezonun ilk maçında siz malatyalıları elazığımızdaki malatyaspor-ELAZIĞSPOR maçına bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar