departed Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 665 25 Tem 2007 Konu Yazar #1 arkadaslar aramızda malagutı kullanan varmı.ozellıkle fantom modelı hakkında bılgı verebılecek arkadas varsa sevınırım.
arkadaslar aramızda malagutı kullanan varmı.ozellıkle fantom modelı hakkında bılgı verebılecek arkadas varsa sevınırım.
departed Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 665 31 Tem 2007 Konu Yazar #2 ya arkadaslar dort gun once sordum malagutı kullanan varmı dıye arada kaynadı herhalde.yokmu aramızda malagutıcı........
ya arkadaslar dort gun once sordum malagutı kullanan varmı dıye arada kaynadı herhalde.yokmu aramızda malagutıcı........
departed Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 665 31 Tem 2007 Konu Yazar #5 malagutı ıtalyanın en unlu motor markalarından .turkıyedede var.nasıl duymadınız bakım.vardır aramızda kullanan.beklıyorum guzel arkadaslarım benım.
malagutı ıtalyanın en unlu motor markalarından .turkıyedede var.nasıl duymadınız bakım.vardır aramızda kullanan.beklıyorum guzel arkadaslarım benım.
kakakedi Katılım 12 Haz 2007 Mesajlar 14 16 Ocak 2008 #6 Bende var.(Geç oldu ama sonradan aldım).Malaguti Madison 250 ie.