Arkadaşlar belirttiğim gibi şuan gönlüm İOS ta olmasına rağmen mecburen Android almak durumundayım.
Ben zaten İphone 6 kullanıcısıyım. Anneme 1200 tl lik büyük ekranlı bir telefon almam gerekeceği için 5s i otomatikman listeden silmek durumundayım.
O yüzden şuan siz hala ısrarla git İphone 5s al desenizde annem bu telefonu kulanamaz isterse 500 tl olsun gözleri okadar net göremiyor.
E hadi büyük ekran iphone yani 6 plus gibi birşey alıyım desem gönül razı fakat cebim razı değil anlayacağınız durum bu. Yoksa bende İos u androide tercih eden birisiyim.
Yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Defalarca okuyup bahsedilen telefonları inceliyorum. Sanırım listeme Sony,HTC,Samsung da dahil olacak.
Lenovo , Asus, Gm gibi markalara karşı çok soğuğum açıkçası. Bu sefer arkamda güzel bir marka dursun istiyorum. 50 tl lik parçayı ödememek için kullanıcı hatası denmesini artık istemiyorum.
İphone kullanan biri olarak 2 kere telefon gönderdim servise ikiside İphone 4s ti ve gık demeden cihaz değişimi yapıldı. Kullanıcı hatası bahanesine asla sığınmadılar.
Özellikle ASUS ve Lenovo diyince benim aklıma telefon yerine bilgisayar geliyor. Yani 2-3 yıl kullanacağı için annem bu telefonu, telefon sektöründe tecrubeli markalardan almak istiyorum açıkçası.
Arkadaşlar belirttiğim gibi şuan gönlüm İOS ta olmasına rağmen mecburen Android almak durumundayım.
Ben zaten İphone 6 kullanıcısıyım. Anneme 1200 tl lik büyük ekranlı bir telefon almam gerekeceği için 5s i otomatikman listeden silmek durumundayım.
O yüzden şuan siz hala ısrarla git İphone 5s al desenizde annem bu telefonu kulanamaz isterse 500 tl olsun gözleri okadar net göremiyor.
E hadi büyük ekran iphone yani 6 plus gibi birşey alıyım desem gönül razı fakat cebim razı değil anlayacağınız durum bu. Yoksa bende İos u androide tercih eden birisiyim.
Yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Defalarca okuyup bahsedilen telefonları inceliyorum. Sanırım listeme Sony,HTC,Samsung da dahil olacak.
Lenovo , Asus, Gm gibi markalara karşı çok soğuğum açıkçası. Bu sefer arkamda güzel bir marka dursun istiyorum. 50 tl lik parçayı ödememek için kullanıcı hatası denmesini artık istemiyorum.
İphone kullanan biri olarak 2 kere telefon gönderdim servise ikiside İphone 4s ti ve gık demeden cihaz değişimi yapıldı. Kullanıcı hatası bahanesine asla sığınmadılar.
Özellikle ASUS ve Lenovo diyince benim aklıma telefon yerine bilgisayar geliyor. Yani 2-3 yıl kullanacağı için annem bu telefonu, telefon sektöründe tecrubeli markalardan almak istiyorum açıkçası.
millet bana da max 750-800 tl ye çıkacak (üstüne 1 lira bile vermem). büyük olmayan ele gelebilecek ve kasılmaycak bi telefon lazım. bi 4 sene kullanırım gibi düşüncem var.
açık ara g3 .
fakat diğer bir opsiyon ümreye giden çok bu aralar varsa giden gelecek vs 1-1.5 arasında iphone 6, note 5 vs seçenek çok
arkadaşım sağa sola bakma
yukarıda saydığın özelliklere uygun tek bir telefon var
direkt git sony c5 ultra al rahat et
http://www.epey.com/akilli-telefonlar/sony-xperia-c5-ultra.html
piyasada 1100 ile 1300 arasında değişiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
pasaport kayıtlı bakar mısın?
piyasada 1500 e alacağın herşeyin spotunu 700-800 e alırsın
Teşekkür ederim. Sony i sıkı takibe almış bulunmaktayım :mrgreen:arkadaşım sağa sola bakma
yukarıda saydığın özelliklere uygun tek bir telefon var
direkt git sony c5 ultra al rahat et
http://www.epey.com/akilli-telefonlar/sony-xperia-c5-ultra.html
piyasada 1100 ile 1300 arasında değişiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
pasaport kayıtlı bakar mısın?
piyasada 1500 e alacağın herşeyin spotunu 700-800 e alırsın
Benimde aklıma geldi İp6 yı anneme verip kendime 5s almak fakat annem facebook ve kamera hariç biryerini kullanmayı bilmediği için İphone6 elinde yazık olacaktır . Bense aktif olarak kullanıyorum telefonumu bilgisayar kullanmıyorum derecede hatta. Bu yüzden anneme6 yı vermek pek işime gelmedi açıkçası :mrgreen:6 yı annene verip kendine 5s al
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Samsung E5 diyorum 4 sene kasmadan idare etmez.Lumialara bak istersen
beko aldin mi telefonu ?
beko derken marka onerisi yapmadim :mrgreen: