maksat sohbet

az önce aklıma geldi ve sizlerle paylaşayım dedim. 6 senesi üniversite olmakla beraber 18 sene okuyup veterıner hekim oldum şu anda 300 ineğin bulunduğu bir işletmenin sorumlusuyum. ilkokul mezunu adamın bile bu işlerle uğraşılmaz deyip ineğin kuyruğunu tutmaya çekindiği bir anda rahim ilaçlıyordum. ( anlatılmaz yaşanır cinseten bir koku eşliğinde ) ağzıma yüzüme giren dışkılar da cabası. affınıza sığınıp soruyorum günde 14 saat işletmede bulunarak bu iş yapılır mı ? :)

bpk

Aldığınız paraya bağlı bence bu sorunun cevabı yani hiç değilse benim için :)

bpk

İyileştirdiğiniz inek başına da prim alıyorsanız olabilir :cherry: Yani o şartlar altında benim kabulümdür devralabilirim işi :cherry:

yok be hocam.. nasıl tepkı vercen dıye baktım... kendım aldım motoru ama patronun kredı kartıyla :)

bu ne yaw... 18 saat direksiyon saat 2 saat indir bindir 4 saat uyu.. gün sonu 40-50 lira ya kalır ya kalmaz.. kazası belası magandası karı buzu da cabası... işin içine radarı kırmızı ışığı kural ihlalide girerse vay haline....

az önce aklıma geldi ve sizlerle paylaşayım dedim. 6 senesi üniversite olmakla beraber 18 sene okuyup veterıner hekim oldum şu anda 300 ineğin bulunduğu bir işletmenin sorumlusuyum. ilkokul mezunu adamın bile bu işlerle uğraşılmaz deyip ineğin kuyruğunu tutmaya çekindiği bir anda rahim ilaçlıyordum. ( anlatılmaz yaşanır cinseten bir koku eşliğinde ) ağzıma yüzüme giren dışkılar da cabası. affınıza sığınıp soruyorum günde 14 saat işletmede bulunarak bu iş yapılır mı ? :)

dostum hani maksat muhabbet demişsin ama bir meslektaşın olarak söylemeden edemeyeceğim. sen bir üroloğun alakasız bir ortamda günde şu kadar saat dalga elliyorum bu iş yapılır mı dediğini duydun mu? veteriner hekimlik bu tarz muhabbetleri dönderebileceğin bir meslek olmamalı kanımca. bu mesleki anlayışla bu ülkede kendimize saygı duyulmasını daha çok bekleriz. yanlış mı düşünüyorum sence?

hayvanlarla uğraşmayi insanlarla uğraşmaya tercih ederim..şeytan diyor sat bütün pili pirtıyi git inek al koyun al kurbanda satar arada sırada keser yerim en azından trafik gürültü kargaşa çekmem bu istanbulda

bi çok insan da öküzlerle uğraşıyo müdür napalım...iş olsun da, gerisi mühim değil...

o değil de üzerine koku siniyosa mesai sonrası işin zor oluyodur senin:)

şaka bir yana çok güzel bi meslek, maaş konusunda dışardan yorum yapmak yanlış olur Allah daha çok versin :)
ama mesleğinin zor bi alanında çalışıyosun sağlam mide ister... öte yandan bu işi de birinin yapması lazım, en azından hakkını ödüyorlar + iyi niyetli bir işverenle çalışıyorsun ki kredi kartıyla motor almışsın

dostum hani maksat muhabbet demişsin ama bir meslektaşın olarak söylemeden edemeyeceğim. sen bir üroloğun alakasız bir ortamda günde şu kadar saat dalga elliyorum bu iş yapılır mı dediğini duydun mu? veteriner hekimlik bu tarz muhabbetleri dönderebileceğin bir meslek olmamalı kanımca. bu mesleki anlayışla bu ülkede kendimize saygı duyulmasını daha çok bekleriz. yanlış mı düşünüyorum sence?
benim ve meslektaşlarımın en büyük sıkınıtısıda kendılerine saygı duyulmaması.. doktora giderken bayramlıkların giyildiği bir ülkede veteriner hekimlere çoban muamelesi yapılması işin güç olan tarafı
ayrıca gebe bırakma konusunda da suni tohumlama denilen uygulamayı bilmeyen arkadaşlar var sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar