makinem cagiva mito

yeni aldım 1500 kmde daha başka ne anlatim brembo fren kaliperleri war iki zamanlı motoru mv agusta powered by mv agusta yazıyodu
arkadaşlar motorumu komple mat siyaha boyatmak istiyorum jantlarla birlikte ve kuyruk altı egsoz yapmak istiyorum 2 zamanlı motorlardan anlıyan istanbulda kalite bi usta varmı acaba

buluşmalara gelmek istiyorum avrupa yakasında hafta sonları buluşma olayları yokmu

Son düzenleme:
hayırlı olsun nekadara aldın benımde ılgılendıgım bı makıne cunku..

hayırlı olsun... Kazasız belasız...

bence bu motorda fazla değişim yapma... Orjinali çok şık...

çok saol ertech ama yapmak istiyorum en azından jantları boyamak lazım birde motorda çizik war depo sunda tank pad takmadık daha çizildi o yüzden birde biyerde mat siyah görmüştüm çok şık oluyo yaptırmam lasım

ertech ne dıosun abı alınırmı:D
cok gusel bı makıne
Allah kazadan beladan saklasın maşallah...

abi bende bitiyorum bu makinaya ama 12000 ytl kafamı karıştırıyor... geniş olsam mutlaka garajımda olur bir tane :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun. çok baba bir motor almışsın, 34hp bunlar. 125cc 2zamanlılar sınıfında piyasadaki en güçlü alet.

vay beee:cyclopsan
mükemmel makine:cat:
güle güle kazasız belasız kullan:cat:
para olsada bizde alsak:pr:
artık bol bol yorum yazarsın,biraz bilgi sahibi olalım sayende:bounce:
hayırlı olsun tekrar.

hayırlı olsun...
her ne kadar tamburini(kendisi bu motorun tasarım patronu)ye 916 yı bu motora geçirmesine gıcık olsamda , çok güzel motordur ama sonuç itibariyle (ducati)916 nın bir yorumudur...

Hayırlı olsun dostum gule gule kullan bende kesın demıgıımde yuzde 80 bır sonrakı motorum 2.el Derbi Gb125R olacak gıbı ama 2.zamanlı olusu orta- uzun yol mesafelerde nasıl olur kafamı karıstırıyor bırde 2 zamanlı motorlarn omrunun kısa oldugu gıbı bısıler duymustum ne kadar dogru bu ??

benimde okuduklarım ve motorcu abilerden duyduklarım kadarıyla kısa ömürlü bir motor ama uzun yola cıkılır dinlene dinlene gidersen tabi ayrıca kısa zamanlı olması güzel hızlı yaşar genç ölür motorum :mrgreen:

motorun rengi mat siya değil mi zaten? niye değiştirmek istiyosun rengini anlamadım...

Hayırlı olsun güle güle kullan ama 12.000 TL çok para gerçektende...

Moderatör
Dinlene dinlene gitmek ? iki zamanli motor $i$er diye bi tabir vardir.. uzun yolda evet $i$er, bas bas gitmez max hizi 160 olan bi motor bakarsin 130 dan fazla basmaz.. Ama altindaki alet su sogutmali degil mi ? Benimki oyle seninkide oyle olmali :)

gerçekten cok güzel bir alet ama fiyat biraz fazla sanki.güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar