magandalık da zor iş

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu fotoğrafı 2 gün önce bahçeşehir yolunda çektim yorumsuz :cat:
dsc01440xy5.jpg

E burası bahçeşehir lüküs semt

Bu zenginleride anlamak zor iş

Keyfe keder binmiş 3 gişi geziyorlar :queen:

adamlar birde tem bağlantı ya çıkıyorlar o halde :D
o yokuşu 3 kişi tırların arasından çıkmak nasıl bir mantıktır yaw

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teker yapmadığına dua edin.... :p:queen:

çok normal karsılıyorum ben böyle şeylerı pejo 103 5 kişi binenı gördükten sonra

Az bile binmişler bizim gözümüz alışık bölye,en az 5 olmalı acayip karşılanması için:queen:

:queen::queen:artık bu gibi şeylere sıradan diyoruz:D:queen:eee göz alışkanlığı olsa gerek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hıyarda kaskta yok..
motoru el arabası niyetine kullanıyolar..:mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
bugün buna benzer bişey gördüm. altında maxi scooter, kocaman bir güneş gözlüğü, biryantini okkalı saçlar ve bembeyaz gömlek ( ama yakası dik), siyah ayakkabı, beyaz çorap, yummurta topuk kundura..... ve kırmızı ışık yanıyor olmasına karşı sürekli kornaya basıp sağa sola bakıyordu. sanırım dikkat çekmeye çalışıyordu ama benim dikkatimi sağdan aniden önüme çıkınca çekmişti zaten. ona çarpmamak için ani fren yaptım ve eminim ki gün boyu dikkat çekmiştir.... çünkü motosiklet klullanan bir yusufçuk böceğine benziyordu... anlatabildim sanırım :)

abi ben iskenderun 5 kisilik ailenin normal tasima araci olarak tanidigimdan motoru hicte acayip degil bide sey muhabbeti vardi adam ogluyla kizini okuldan almaya gidiyor kiz virajda motorun arkasindan dusuyor sonra kiz aglarken adam bekle sen orada donup gelicem ben diye haykiriyordu eliylede okey isareti verirken :cyclopsan

Adamlar resmen trafık canavarı yaaww kask dıslık allah bılır ehlıyette yoktur adamlar eşşşeekkk sürdüklerını sanıyolar galıba allah sonlarını hayır eylesınnn

valla bunların yaptıklarıda zor ama belkı mecbur kalmıslardır bılemıorum ama yınede yanlıs

Ben trafikte arabalardan daha cok bunlar gibilerden korkuyorum ne yalan soyliyeyim. Ne zaman nereden hangi süratte cikacaklari belli olmuyor. Artik havalarda isindi, heryerden cikiyorlar.

abi ben iskenderun 5 kisilik ailenin normal tasima araci olarak tanidigimdan motoru hicte acayip degil bide sey muhabbeti vardi adam ogluyla kizini okuldan almaya gidiyor kiz virajda motorun arkasindan dusuyor sonra kiz aglarken adam bekle sen orada donup gelicem ben diye haykiriyordu eliylede okey isareti verirken :cyclopsan

oohaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben doğal karşılıyorum zamanında hepimiz yapmışızdır böyle şeyler :)
Şahsen biz 4 kişide binerdik 5 kişide şuan tabiki kimsenin binmesini istemem ama zamanında kendi yaptığımız şeyleri burda hiç yapmamış gibi göstererek yok öyle yok böyle demek te istemiyorum..
Belkide mecbur kalmıştır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar