Made in Turko!

Motosikleti
Mondial Virago 50i
anlaşılan sende lpg patlar die korkuyosun :queen: vaktin zamanın geldiyse teker bile patlayınca gümlersin merak etme :=) aslında elektrikliler biraz geliştirilse ayda bir biten jarzlı piller geliştirseler böle delice elektrik topluyan bişi fena :))

Ölümden korksam motosiklete binmezdim sanırım, fakat bu intihar eğiliminde olduğumu da göstermez. :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah göstermesin bi kazada bummmm :)

buralarda bir yapan olsa hemen taktırıcam yoksa 3,25 den motora binilecek gibi degil artık

Biraz atmışlar gibi geldi bana haberde.Benzinde 30kuruş LPG de 8kuruş diyor. 1/3 oranmı var yani?

Evet o oranda düşüş banada pek mantıklı gelmedi.

Cbf 150 ye binerken bile düşünür oldum ya son benzin zamnarlıdnan sonra, tamam az yakıyo ama çok gezersende hiç farketmiyo valla. Seri benzine para ödüyoruz. Bende 35 lt kappanın içine bi piknik tüpümü atsam ne yapsam :) bizimkide 9-10 kruştan kesin 4-5 krş a iner herhalde :)

zaten çin malı scooter bulunmakta LPG li...

hemde adamlar kuyruk şasisinin ottasına sağlam yere koymuş...
bu şekılde olunca tehlıkelı olacaktır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkamda tüple dolanmak istemem :)

merk etmyin benzin zamlarından motora lpg takamaya yönelrse millet emin oln lpg fiyatlarıda tavan yapar:mrgreen:

kendi hayatını geçtim de .... başkasının hayatına mal olmasın .. isterse motoruna semer baglayıp eşşekle çeksin oyle tasarruf yapsın

alış-veriş merkezlerine girerken nasıl olucak? motoru stop edip topcase'yi açıp lgp varmı yokmu konturolmu ettiricez? :)

hahahaa daha 2 gün once arkadaşla makara yapıyoduk ferrariye lpg taktırmaya çalıştılar motora da takarlar diye helal valla ama adamın 200 km hızla gökyüzüne yükselme ihtimali var gibi

topcasede tanka gerek yoktu ye fasulyeyi o çıkar gazı :p öyle dahada ucuza gelir :p

Haberin devamını da okuduysanız; Sonuçta bir emek var. emeğin karşılığında da başarıya ulaşılmış.
Her ne kadar dünyada ilk defa gerçekleştirilmiş bir iş olmasa da; Vatandaşımızın yapmış olduğu bu çalışmayı takdir ediyorum.

daha orjinallerini görmüştüm şayet geliştirilirse 650 burgman için sele altına rahatça yerleştirilebilir o benzin sarfiyatına da değer doğrusu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar