Maddi hasarlı ve yaralanmalı kazam

geçmiş olsun. dava süreci uzun olur. sigortatahkim.org a gir. nasıl başvuru yapıldığı yazıyor, değer kaybı için oraya başvurabilirsin. maksimum 4 ayda sonuçlanıyor. ama ekipmanların parasını da istersen dava açman daha mantıklı. ben dava açtım

Öncelikle geçmiş olsun.
1.) eğer taleplerini karşılamazsa davacı ol. bencede olmalısın.
2.) servisi ara ve ne kadar masraf olucağının bilgisini al sonra expertizi ara ve expertiz olarak ne kadar bir meblağ çıkardınız bu makinenin tamiri için diye sor. eğer mablağ birbirini tutuyor ve düşükse yaptır eğer meblağ büyükse expartizden bu makineyi nasıl şekilde perte çıkarabileceğin konusunda yardım al.

1 hafta veya 10 gün önce forumda cbr125 ile kaza yapan bir arkadaşımıza bir şekilde vesile olmuş zararını belli ölçüde telafi etmiştik. kendi çabasıda önemliydi.
expertizle iyi ilişkiler kurarak sonuca varmanız isabetli olur.
Allah beterinden saklasın...

allah razı olsun abi senın sayende motor perte çıktı gibi bişey oldu

exper ile anlaşmanın sonucunda motoru sattım ve şuan motorum yapılmış durumunda

Ve resme her baktığımda keşke satmayıp kendimmi yapsaydım diyorum her bakışımda

tavsiyem eğer cok masrafı yoksa satma yaptır valla motorsuz kalınca kar kış soguk işlemiyor kafayı yiyorsun :'(

Bu arada kaza yapan arkadaş çok büyük geçmiş olsun allah en kısa sürede motoruna aktif olarak kavuşman dileğiyle :)
2Nl77N.jpg

teşekkür ederim. bugün servisle görüştüm 12 bin tl hasar çıkarmışlar. Eksperde gelmiş. Bundan sonraki süreçte telefon bekliyorum eksperden artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
%100 sen haklı isen ki öyle araç onarımın bedelinin %50 sini geçiyor ise aracının parasını isteyebilirsin.

sigorta şirketi talebine yanıt vemriyorsa direk olarka hazine müsteşarlığına şikayet et onlar peşinden koşucaklardır bu durumda,

Kemik kırılması durumu olduğunu belirtmişşin muhakkak tutanak tuttur ve hastnae belge fiş fatura herşeyi talep et çünkü ilerde bir ağrın artması ameliyat vs Allah korusun olursa şikayetçi olup sigorta şirketinden talep edebilrisin veya kişinin kendinden

Tekrar tekrar geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar