Doğru diyorsunuz.Servisleri de mondialden aman diyorsa bilemem artık heeeee birde çin malı japon malı diye bir şey yok diyorsun ya işte buna ben ve motor dan anlamayan arkadaşlarım Yamahaya geçerek çim malı motorlarıda bahçede kullanma kararı verdik....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Motoru sıfır aldım gösterge paneli bozuktu, hesapta yeni panel taktılar yine aynı bozuk. Hadi onu geçtim sinyal bozuk 6 aydır yok o yok bu yok servis dersen Allah'a emanet bu nasıl iş arkadaş madem yok parçası niye satıyorsunuz?,,,,,,,,,,,,,,,,,bu1.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Ümraniye Mondial Motor servisinde motoruma arka bagaj ve arka amortisör taktırdım. Taktırırken ürünlerin garantili olduğunu söylediler. Daha sonra 3 gün geçince amortisörlerin çok yumuşak olduğunu söyledim ve amortisör de garanti olmadığını söylediler. Aradan 2 hafta geçti arka bagajın tırnağı çukura girince kırılmış ve götürüp bununda garantiden değişmesi gerektiğini söylediğimde; "bunlar çin malı, çin malında garanti olmaz" deyip aymazlık yapıp "isterseniz bir vida ile sabitleriz" dediler. Bu2
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
hayırlı olsun arkadaşım. Bir mondial kullanıcısı olarak sana tavsiyem sürekli vida kontrolü yapman. Gevşeyen düşen vida sıkıntın olacak yanında fazladan vida koyman yararlı olacaktır. Hatta bütün vidaları ilaçla sabitlemelisin. Lastikler berbat ötesi. Lastik ısınmadan yol tutuşu yok. ilk işin lastikleri değiştirmeni tavsiye edeceğim. Mondial servis kısmında bir marka değil. Misal honda da bir şeyden memnun değilsen en azından seni dinleyen biri vardır. Mondial servislerinde motoru satan yerde dahil olmak üzere motoru sattıktan sonra seni unuturlar. Garanti ile işim olmadı. 2 yıldır motorda yaşadığım sıkıntılar gevşeyen vida sebebiyle radyotore giden hortumun boşa çıkması ve su atması.Giderken şangur şungur vida düşmesi. Uzun beklemelerde akunun bitmesi.bUDA 3
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
En son yorumumdu bu bunlar seçilmiş yorumlardı.Binlercesi masal olur uzaaaar gider.Sattıkları malın arkasında durmayan yegane şirket baaay mondial bakın bakalım yapsanıza bunu japonlarda ortalık nasıl ayağa kalkar.O beğenmediğiniz japon markaları sürücü hatasından kaynaklı olan bir parçayı kendi mühendisiyle yeşilköy Atatürk havalimanına gönderdi.Bu markada Yamahaydı mondi ....pardon uğur derin dondurucu adam gibi montaj yapıp servisleri de denetleseydi bizim paramızda japonlara gitmeseydi cart...curt eeeeeh herkes biliyor mondiyi boşverin bizi sadece senelerce yolunacak kaz gördüler o kadaaaar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10
Ben de çinli motor kullanıyorum, bazı noktalardaki kalitesizlik insanı gerçekten çok kızdırabiliyor, adam haklı. (daha yeni tamirciden geldim, sayabilirim, veya bakabilirsin
İkincisi, bu motorun fiyatı olması gerekenin çok üstünde. Müşteri Mondial/Zongshen rx3 alıncaya kadar bir çok farklı alternatifi alabilir. Ne diye kendini henüz ispatlamamış ve ucuz da olmayan çinli bir motor alsın ki?
Misal Niye MT03, Inazuma, duke vs varken... Hadi en ucuzunu diyelim Pulsar varken niye RX3?