- Konu Yazar
Senin sorunun ne biliyor musun? Ses tonundaki sakinleştirici etki dostum..
Hahahahahahhahahaha
Şaka bir yana, aralardaki güzel iltifatlar için hepinize teşekkürler
Senin sorunun ne biliyor musun? Ses tonundaki sakinleştirici etki dostum..
"Fazla uzatmaya gerek yok" diyosun yani ? :mrgreen:
Başlığınızı yeni farkettim ihtiyarlıktan olsa gerek.
583 cevap yazılmış, 22240 kez görüntülenmiş ve üstelik 2 senelik bir konuyu keşfetmeye çalışıyorum.
Bloğunuzu sık kullanılanlara ekledim en kısa zamanda inceleyeceğim.
İyi çalışmalar dilerim.
Selin hanım,sizi tebrik ediyorum,okumaya üşenen bazılarımıza siz üşenmeyip sözlü okumasını kayıt ediyorsunuz ve paylaşıyorsunuz.Ayrıca ses tonunuzu ve vurgulamalarınızı baya başarılı buluyorum.Devamı sürekli olsun inşallah![]()
Süper paylaşım emeğinize sağlık.. Piyasada yalıtım malzemesi olarak kullanılan EVA köpükler ile lastiklerimi yerden temasını engelliyorum.. Akü sorununu ise haftada bir kapalı garajda 15 dakika çalıştırarak hallediyorum.. Motorum çalışırken köpeğim ve bende fare avlıyoruz garajda![]()
Oldukça başarılı bir video. Tebrik ederim bilgilerde oldukça doyurucu her sorunun cevabı var.
Benim uyguladığım yöntem motorumuzu güzelce yıkıyoruz, siliyoruz ve 10-15 TL ye aldığımız WD-40 ı yada paramız varsa ACF-50 alıyoruz motorun paslanabilecek yada korozyona uğrayabilecek heryerine bir güzel sıkıyoruz. Kış boyu rahat ediyoruz. Lastik ve Akü uygulamalarını pek yapmıyorum onun yerine havanın iyi olduğu günlerde biraz motorumla gezer tekrar garajına koyarım.
tutkunuzu kıskandım ve kendime kızdımr: çabanız ve örnek teşkil ettiğiniz için teşekkürler...