Macera Dolu Amerika :)

İnterkom/Intercom Sistemleri

Bridge1.jpg

Herkese merhaba,

Bu daha başlangıç! Ne mi? İnterkom videolarının başlangıcı. "İnterkom alsam mı?" diyenlerin işine yarayabilecek, kısa ama bilgilendirici bir röportaj yaptım. Videosu blogda. Konu: Cardo System Scala Rider Bluetooth Intercom Systems ;)

Tadını çıkarın ;)

Maksat Muhabbet

Sevgiler,
Motosikletli Kız

Son videoyu ekliyorum. Hani şu bluetoothl'lu interkom konusunda olanı ;)

Sevgiler,
Motosikletli Kız

Haftasonu Washington'da binlerce motorcu gösteri yaptı. Ben de bin tane fotoğraf çektim! :) Çook yakında hem videosu hem fotoğrafları Motosikletli Kız'da olacak ama önceden gözatmak isterseniz Facebook'ta bir bölümünü paylaştım bile ;) İnanılmaz bir manzaraydı! Motorcuların sonu gelmedi resmen! Buyrun efendim :)

Facebook'taki Albüm

Sevgiler,
Motosikletli Kız ;)

Bir önceki mesajımda bahsettiğim gösterinin fotoğraflarının küçük bir bölümünü albüm haline getirdim. Videolar birkaç saat sonra blogda olacak. Ama bu arada tadını çıkarın istedim ;)

DSC04838.jpg

DSC04802.jpg

DSC04793.jpg

DSC04785.jpg

DSC04780.jpg

DSC04777.jpg

DSC04770.jpg

DSC04769.jpg

DSC04757.jpg

DSC04756.jpg

DSC04741.jpg

DSC04739.jpg

DSC04737.jpg

DSC04705.jpg

DSC04703.jpg

DSC04698.jpg

DSC04685.jpg

DSC04850.jpg

DSC04849.jpg

adamlar tam takım...arkada römork...yandan cepler...bende yaptıracam yan cep gezilerde iyi olur...
paylaşım için teşekkür ederim...oraları gitmiş görmüş gibi oldum...

Sayın emkey(bu da metehan abinin yazılarından takıldı bana:)) bir kaç gün sonra orada yani Washington'da olacağım. Bu tarz etkinliklerde karşılaşmayı ümit ediyorum, siz çekim yaparken bi anda önünüze atlarsam korkmayınız :p

Eveet, Washington'u ziyaret eden binlerce motorcunun doya doya izlenebilecek videosu (7 dakika civarinda) hazirr... Bloga koydum. Ben tekrar tekrar izledim. Umarim bu görsel şöleni az da olsa yaşatmış olurum size de...

Buyrun burada:

Bir/Bin Motor Gördüm Sanki!

Videoyu izleyince görüşlerinizi duymak isterim ;)

Harika bir de slayt gösterisi hazırladım. O da yolda ;)

Motosikletli Kız

Sayın emkey(bu da metehan abinin yazılarından takıldı bana:)) bir kaç gün sonra orada yani Washington'da olacağım. Bu tarz etkinliklerde karşılaşmayı ümit ediyorum, siz çekim yaparken bi anda önünüze atlarsam korkmayınız :p

Artık korkmam, biliyorum çünkü :) Washington'da iyi eğlenceler. Gerçi artık sıcaklar bastı. Nem ve sıcak başlarda itici gelebilir, ama seveceksiniz ;)

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Aslen nerelisiniz izmir mi

Gönlüm İzmirli :) Ailem İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Artık oralı sayıyoruz kendimizi :)

---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

adamlar tam takım...arkada römork...yandan cepler...bende yaptıracam yan cep gezilerde iyi olur...
paylaşım için teşekkür ederim...oraları gitmiş görmüş gibi oldum...

Dün haber vermiştim ama arada kaynıyor bazen. Binlerce motorcunun videosunu da koydum. Şuradan ulaşabilirsiniz:

Bin Motor Gördüm Sanki

Videoyu hala görmeyenlere önce "yuh" diyor, sonra gözünüze sokuyorum :) Motorcu dediğin gördüğünü paylaşmada ısrarcıdır, değil mi? :p

Sevgiler,
MK

Artık korkmam, biliyorum çünkü :) Washington'da iyi eğlenceler. Gerçi artık sıcaklar bastı. Nem ve sıcak başlarda itici gelebilir, ama seveceksiniz ;)

4 yıl Mersin'de yaşadım, sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum gerçi orada cankurtaran olarak çalışacağım tüm gün güneş biraz pişirebilir ama katlanacaz artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar