Macera Dolu Amerika :)

2011 de başıma gelen en iyi şey hanesinin en tepesine seni yazdım be eMKey...:flower:

god bless The Game...:p god bless Martians Vs. Goblins...god bless Lıl Wayne..

ve god bless Yüce eMKey...:p :king:

Yaşasın Yunaytıd Siteytse ait herşey...:p yaşasın Amerikan driyms..Yaşasın Keptın Amerika...:thumleft:

eMKeysiz bir forumu reddediyorum...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Vesileyle kalbim kadar temiz Youtube kanalımı da paylaşmak isterim. Bundan sonra görüntülü yazılar oradan kalbinize akacak ;) :p

)

biz o kanala akarız emkeycim...o kanala gireriz...o kanaldan çıkmayız...başka kanal bilmeyiz...selam sevgiler olsun vaşingtına di.si.'ye...:king:

2011 de başıma gelen en iyi şey hanesinin en tepesine seni yazdım be eMKey...:flower:

god bless The Game...:p god bless Martians Vs. Goblins...god bless Lıl Wayne..

ve god bless Yüce eMKey...:p :king:

Yaşasın Yunaytıd Siteytse ait herşey...:p yaşasın Amerikan driyms..Yaşasın Keptın Amerika...:thumleft:

eMKeysiz bir forumu reddediyorum...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

biz o kanala akarız emkeycim...o kanala gireriz...o kanaldan çıkmayız...başka kanal bilmeyiz...selam sevgiler olsun vaşingtına di.si.'ye...:king:

İlahi Mete_han ;) eMKey Vaşington'dan hello der o zaman ve tabii bir de tenk yu very maç ;) Youtube kanalımda görmezsem darılırım ama, takipçi olmak kolay değil sonuçta ;)

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

site hoşuma gitti güzel bir şey yapmışsın. ekledim bende takipteyim :)

Harika! :) Teşekkürler ;)

Böyle arkası yarın oldu mu şimdi?:p

:) Blogun teknik sorunları işte... Bir seferde yüklenemiyorum fotoğraflara... Custom bike'lar sırada. Takipte kalın ;)

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

ablası hayabusa hakkında videolar bekliyoruz.....

Bir Hayabusa'nın üstünde videom var :) Aradan çıksam daha iyi olurdu belki ama! :) Geliyor... ;)

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

elinize sağlık teşekkür ederiz :) bizde eğer siz İstanbul fuarında olmazsanız çekip çekip koyarız fotoğraflarını :)

Süper olur. Blogda da yayınlarız hem. Amerikalı motorcular seviyor öyle şeyleri ;)

:) Blogun teknik sorunları işte... Bir seferde yüklenemiyorum fotoğraflara... Custom bike'lar sırada. Takipte kalın ;)

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

Bir Hayabusa'nın üstünde videom var :) Aradan çıksam daha iyi olurdu belki ama! :) Geliyor... ;)

bekliyoruz ablası....

çok süper yaaa helalin var ilk motorunu alacak bi motor sever olarak sayende daha çok sevmeye başladım süper yazılar süper anılar eline koluna emeğine sağlık :)

fotolar geçekten çok güzel...özellikle hd olması şahane...zoom yapınca hatun odama doldu birden:)

Amerikadaki fuarda buradaki gbi 3-4 saate gezilip bitiyor mu acaba?
İzlenimlerinizi takip etmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim..
Video olmadı galiba..
vesselam..

çok süper yaaa helalin var ilk motorunu alacak bi motor sever olarak sayende daha çok sevmeye başladım süper yazılar süper anılar eline koluna emeğine sağlık :)

Duyduğum en güzel şeylerden biri. Siz sağolun! Facebook'ta tanıdığım birçok kişi "Motora hiç ilgim yoktu, şimdi almayı planlıyorum" diyor. Çok mutlu oluyorum. Sizin motora ilginiz olduğunu ama ilk adımı bir türlü atamadığınızı tahmin ediyorum. Attığınızda o adımı, hayatınız çoook güzel olacak. Heyecan, keyif ve daimi mutluluk. Destekliyorum kesinlikle! :)

---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

Amerikadaki fuarda buradaki gbi 3-4 saate gezilip bitiyor mu acaba?
İzlenimlerinizi takip etmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim..
Video olmadı galiba..
vesselam..

O gün 7 saate yakın kaldım ben :) Tahmin ettiğim kadar büyük değildi ama eğitimler, stunt show falan eklenince ayaklarıma kara sular indi :)

Video olmaz olur mu! :) Çok güzel videolar var. Hepsini koyacağım. Özellikle Smage Kardeşler'in stunt şovuna bayılacaksınız ;)

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

fotolar geçekten çok güzel...özellikle hd olması şahane...zoom yapınca hatun odama doldu birden:)

Siz bir de modifiye Harley'leri görün. Sırada onlar var. Sonra da videoları... Başka hatun fotoğrafı yok ama! :)

İşte Washington'daki fuarın ikinci bölüm fotoğrafları. 70'in üzerinde! Malum yerde:http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2012/01/18/ben-gordum-siz-de-gorun-2/

Biraz da ağız sulandıran foto buraya tabii ;) Tadını çıkarın :)

Motosikletli Kız

IMG_20120114_144544.jpg

DSC03806.jpg

DSC03813.jpg

DSC03849.jpg

DSC03850.jpg

DSC03924.jpg

DSC03969.jpg

DSC03970.jpg

IMG_20120114_144310.jpg

Özellikle 2. resimdeki motorun renklerine bittim süper olmuş...Resimler için elin sağlık...

Bunları evin salona koyacaksın gidip gelip okşıyacaksın :) Teşekkürler selin.

Bunları evin salona koyacaksın gidip gelip okşıyacaksın :) Teşekkürler selin.

Diyorum ya şekerci dükkanına girmiş çocuk gibiydim! :) Teşekkürler ;)

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Bu bilinçli yere yatırılmış bir Harley. Hatta blogdaki şu fotoda onu yere yatıran Harley eğitmeni kadını görebilirsiniz :)

DSC03887.jpg

Yerden motoru kaldırma eğitimi veridler. Tamamını çektim. Bloğa koyacağım yine. Önümüzdeki günlerde ;)

motosikletli kız kaç gündür bloğunuzu takip ediyorum. nerdeyse bütün sesli yazılarınızı dinledim ve videoları izledim:thumleft:. çok keyifliydi. sabırsızlıkla ve heyecanla takipteyim. :king:

motosikletli kız kaç gündür bloğunuzu takip ediyorum. nerdeyse bütün sesli yazılarınızı dinledim ve videoları izledim:thumleft:. çok keyifliydi. sabırsızlıkla ve heyecanla takipteyim. :king:

Çok mutlu oldum :) Teşekkür ederim. Sizin aracılığınızla Motosiklet net'te bilmeyenler olabilir diye sesli yazıların yerini belirtmek isterim :) Blogdaki yazıları benim sesimden dinlemek isteyenler ve videoları da birarada bulmak isteyenler şuraya bakabilir:

http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2011/04/07/usengeclere-sesli-yazilar/

Artık sayıları arttığı için sayfa zaman zaman geç yükleniyor ama sabrederseniz hepsini bir çırpıda dinleyebilirsiniz :) Yazı hallerini okumak için de sağ kenardaki konu başlıklarını kurcalayabilirsiniz ;)

Umarım bugüne dek dinlememiş olanlar da sever ;)

Selin

yedin ömrümü yedin motosikletli kız ömrümü yedin!
oof of :(
hayatımda tadabileceğim en spesyel şeylerden birindeydin salak manken kızlardan arınmış abuk sukuterlerin olmadığı.
ben niye istanbulda doğmuşum ya :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar