Avrupa'danda (Belçika) okuyup dinleyenin var , gerçekten ses kaydini dinlerken yazilariniza göz geçiriyorum. Okumaniz bana hem rahatlik veriyorr (sesinizdenmi ne?) hemde Türkçemin gelismesine yol açiyor , her ne kadar Türkçem iydir desemde sizi dinledikçe öyle degilmis diye anliyorum.
Tüm Amerikan ehliyet ve motor kanunlarini sizden dinledim ve anladimki benim yasadigim ülkeden pek fazla farki yok ama yinede Avrupa ehliyet & motor kanunlari daha avantajli ve daha iyi bir yerde oldugunu anladim.
Ehliyetimi 18 yasinda (20 yil evel) Belçika kanunlari çerçevesinde almistim tabii araba ehliyeti'idi ve o ehliyet sadece 125cc motorlar kullana bilme imkani var eger 150cc veya daha üstü binecekseniz mecburi sürücü kursuna gitmelisiniz ve sadece pratik egitimini alip altiniza kurs tarafinda touring 650cc veriliyor onunla sinava giriyorsunuz ve genelde kimse kaybetmiyor çünkü kurs sizin hazir oldugunuzu anlayinca sinava gönderiyor.
Bende bu ïsteki bilgileri eklemek istedim sizin kadar güzel anlatamadim ama denedim iste..
Belçikadan selamlar..
Yazdıklarınız beni çok mutlu etti pek tabii

Sesli yazıları dinleyenler olduğunu duydukça çok mutlu oluyorum. Türkiye'de yıllarca "seslendirme" yaptım. Burada öyle özlüyorum ki! O yüzden bazen yazıları önce sesli halde okuyorum, aklımdan geçenleri kaydediyorum yani; sonra yazıyorum

O kadar keyif alıyorum yani. Dinlendiğini bilmek de bu yüzden hep "iyi" hissettiriyor. Burada anlattım mı hatırlayamadım. Anlattıysam affoluna: 2'nci Irak işgali sırasında yayın yapıyordum bir özel televizyonda. Haber müdürü gelip "Selin senin sesin dert oluyor başımıza. O kadar yumuşak ve dinlendirici ki sanki savaştan değil güzel birşeyden bahsediyormuşuz gibi geliyordur seyirciye" demişti de çok gülmüştük!

Kariyerimde her zaman yardımı olmamıştır yani
Amerika'da yaşamaya başladıktan sonra anladım ki Avrupa birçok konuda Amerika'yı geride bırakıyor. Genellikle de sosyal imkanlarda. Buranın büyüsü büyüklüğünde, sokaktaki rahatlıkta, bollukta galiba...
Bu yazdıklarınızı son yazımın altındaki comment bölümüne de eklemenizi rica etsem çok şey mi istemiş olurum? Arzu ederseniz, sevinirim.
Teşekkür ederim