Macera Dolu Amerika :)

Benim yaşadığım ve çalıştığım eyaletlerde litresi 1 dolar civarında. Biraz daha altında gibi hatta. Birim para hesabıyla 1 TL ya da yaklaşık 1.3 TL falan ediyor galiba. En kaba hesapla...

Çok ucuz yani. Burgman 400'ümü benzinin son yükselişinden önce 5.5 dolara falan dolduruyordum :) İnanılır gibi değil tabii eski bir İstanbullu olarak! :)

İlk önce aramıza hoş geldiniz
blog'unuza kısa ve hızlı bir göz attım güzel yorumlar ve anlatım paylaşmak güzeldir,paylaşımlarınızın devamını dilerim,kolay gelsin size :)

sonra eklemeden edemiyecegim,her zaman beni rahatsız etmiştir
bizler en fazla vergi veren Türk vatandaşı olarak,yöneticilere kızsam bile
üretmediğini ucuza tüketmiyeceksin demek isterim :cat:
yüksek cc araçlara binerler ,en ucuza yakıt alırlar ,ama başkasının varlıklarına göz dikerler,

İlk önce aramıza hoş geldiniz
blog'unuza kısa ve hızlı bir göz attım güzel yorumlar ve anlatım paylaşmak güzeldir,paylaşımlarınızın devamını dilerim,kolay gelsin size :)

sonra eklemeden edemiyecegim,her zaman beni rahatsız etmiştir
bizler en fazla vergi veren Türk vatandaşı olarak,yöneticilere kızsam bile
üretmediğini ucuza tüketmiyeceksin demek isterim :cat:
yüksek cc araçlara binerler ,en ucuza yakıt alırlar ,ama başkasının varlıklarına göz dikerler,

Teşekkür ederim. Ama bir vaktiniz olduğunda okumaya üşenseniz bile bütün yazıları sesli dinleyebileceğiniz linke tıklamanızı arzu ederim gerçekten.
http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2011/04/07/usengeclere-sesli-yazilar/

İnternette gezinirken bir yandan dinlenebilir :) (Zorla okutacağım/dinleteceğim yani! :) )

Yorumunuz için de teşekkür ederim ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------

İstanbul Edirne yaptım, 1 saat önce geldim, Silivri sonrası sizin fotolar gibi bomboş ve düz yol ( gerçi çukurları saymayalım :) ) ABD yollarındaymış gibi hissettim bir an taki Edirne Gişelerinde KG ye yaklaşırken rus plakalı öküz mersedes sürücüsünün önüme kırmasına kadar, neyse bozmayalım morali, ağrıyan totom dışında harika bir yolculuktu :)

Haftasonu Philadelphia yolculuğu yaptım. Toplam 5 saatten uzun motor kullandım mecburen. Ağrı sızılar bende de var! :) Yanlışlıkla girdiğim sağı solu orman yola bayıldım. Elimden geldiğince resim çektim. Önce blogun yazısını koyup sonra da onları buraya ekleyeceğim.

iyi gezmeler bu arada;)

Cevaplar cok basit. Kesin geçeceğim sınavı :)

Yani ben sizi anladım :) Blogda hiç düşündüğünüz gibi bir "alt mesaj" olmasa da
ve bu cevapları yazmam dahi bana saçma gelse de sırf "nezaketle" ima ettiğiniz için yanıt verdim :wiinkk:

Sağlıcakla kalın :)

Cevap yazmayı saçma buluyor ve bunu dile getiriyorsanız.

Sizin, gerçek niyet ve nezaketinizden şüphe duyarım.. :farao:

Cevabı basit bir soru daha..

- amerikan devlet kanalından yayın yaptığınıza göre;

amerika'nın çıkarlarına hizmet etmek için, yemin ettiniz mi? :wiinkk:

-

Cevap yazmayı saçma buluyor ve bunu dile getiriyorsanız.

Sizin, gerçek niyet ve nezaketinizden şüphe duyarım.. :farao:

Cevabı basit bir soru daha..

- amerikan devlet kanalından yayın yaptığınıza göre;

amerika'nın çıkarlarına hizmet etmek için, yemin ettiniz mi? :wiinkk:

-

Motor maceralarımı anlattığım bir blogda Amerikan çıkarlarına hizmet edebilecek ne buldunuz onu merak ettim :) Motor tutkuma hiçbir katkı maddesi eklemem, ekletmem ;)

Ben gerekli cevapları bir önceki yanıtımda verdim zaten.

Blogun sizi rahatsız etmesine üzüldüm :( Umarım ilginizi çeken konular da bulursunuz zamanla blogda :wiinkk:

Sağlıcakla kalın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 ----------

Nihayet koşuşturmaca içinde Boston gezisinin ikinci bölümünü yazdım. Resimlerle süsledim :)

Birazdan canlı yayınım var. Ardından hemen seslendirip bloga koyacağım. Sizi de haberdar edeceğim.

Yani... İşte... Merak eden varsa ;)

Selin

Kamera aparatlarıyla ilgili yazı ne zaman geliyor :)

Haklısın! Yazılar yavaş ilerliyor. Deli gibi bir yoğun gündem var bu aralar yine. Ancak arada bir nefes aldığımda evde yazabiliyorum yazıları.

Aslında ben bir kamera alıp, kendim test ederek yazma niyetindeydim ama henüz yapamadım! :) Yolladığın görüntüleri saklıyorum, unutmadım ama... :)

Yani biraz vakit alacak. Haber vereceğim mutlaka.

Haftaya binlerce motorcu Washington'a geliyor. Boston yazısının son bölümünden önce onları görüntülemeyi planlıyorum! Sizin için anons da çekebilirim ;)

Selin

Haklısın! Yazılar yavaş ilerliyor. Deli gibi bir yoğun gündem var bu aralar yine. Ancak arada bir nefes aldığımda evde yazabiliyorum yazıları.

Aslında ben bir kamera alıp, kendim test ederek yazma niyetindeydim ama henüz yapamadım! :) Yolladığın görüntüleri saklıyorum, unutmadım ama... :)

Yani biraz vakit alacak. Haber vereceğim mutlaka.

Haftaya binlerce motorcu Washington'a geliyor. Boston yazısının son bölümünden önce onları görüntülemeyi planlıyorum! Sizin için anons da çekebilirim ;)

Selin
Sorun değil artık ne zamana gelirse,takipdeyim :)

Motor maceralarımı anlattığım bir blogda Amerikan çıkarlarına hizmet edebilecek ne buldunuz onu merak ettim :) Motor tutkuma hiçbir katkı maddesi eklemem, ekletmem ;)

Ben gerekli cevapları bir önceki yanıtımda verdim zaten.

Blogun sizi rahatsız etmesine üzüldüm :( Umarım ilginizi çeken konular da bulursunuz zamanla blogda :wiinkk:

Sağlıcakla kalın...

Blogunuz '' amerikan devleti destekli '' değil midir :silent:

Böyle bir durumu hoş karşılamamızı doğal mı görmektesiniz :silent:

Bu tür yayınlara mesafeli yaklaşmamızı, neden yadırgamaktanız :silent:

Ben açık ve net yazarken, siz; kaçamak cevaplar vermektesiniz..

Önceki yazımda gözlemlerimi kısaca belirtmiştim. :pale:

Birde, şu yemin konusuna cevap yazsaydınız !

Nedense gazeteciler muhatap oldukları sorulara direkt cevap vermezler zaten.

Ya soruyu hafife alırlar ya da farklı tarafa konuyu çekmeyi maharet sayarlar :)

Şimdilik, tek birleştiğimiz nokta; motor tutkusunun saf ve rafine olması,

diğer katkı maddelerinin bilinçli veya bilinçsiz olarak karıştırılmamasıdır..

Bunun böyle olup olmadığı, ileriki zaman diliminde daha da netlik

kazanacaktır.. Zaman herşeyin ilacıdır.. Bekleyip göreceğiz..

Siz'de sağlıcakla kalın..

Blogunuz '' amerikan devleti destekli '' değil midir :silent:

Böyle bir durumu hoş karşılamamızı doğal mı görmektesiniz :silent:

Bu tür yayınlara mesafeli yaklaşmamızı, neden yadırgamaktanız :silent:

Ben açık ve net yazarken, siz; kaçamak cevaplar vermektesiniz..

Önceki yazımda gözlemlerimi kısaca belirtmiştim. :pale:

Birde, şu yemin konusuna cevap yazsaydınız !

Nedense gazeteciler muhatap oldukları sorulara direkt cevap vermezler zaten.

Ya soruyu hafife alırlar ya da farklı tarafa konuyu çekmeyi maharet sayarlar :)

Şimdilik, tek birleştiğimiz nokta; motor tutkusunun saf ve rafine olması,

diğer katkı maddelerinin bilinçli veya bilinçsiz olarak karıştırılmamasıdır..

Bunun böyle olup olmadığı, ileriki zaman diliminde daha da netlik

Siz'de sağlıcakla kalın..

Kaygılarınız yersiz demek istiyordum sadece. Kaçamak cevap vermek değildi amacım :)

Motor tutkusuna başka tartışmalar katmamak konusunda anlaşmışız hazır. Dediğiniz gibi yapalım :cat: Zaman içinde blogu daha çok sevmenizi dileyelim. Hiç okumak bile istemeyebilirsiniz belki zamanla...

Ne güzel söylemişsiniz işte: Zaman herşeyin ilacı...

;)

Selin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

nevada çölünü motorsikletle geçmeden buraya dönme :)

Taktım kafaya. Yapıcam :) Resimleri de buraya koyacağım ;) Ama henüz değil :p

Kaygılarınız yersiz demek istiyordum sadece. Kaçamak cevap vermek değildi amacım :)

Motor tutkusuna başka tartışmalar katmamak konusunda anlaşmışız hazır.
Dediğiniz gibi yapalım :cat: Zaman içinde blogu daha çok sevmenizi dileyelim. Hiç okumak bile istemeyebilirsiniz belki zamanla...

Ne güzel söylemişsiniz işte: Zaman herşeyin ilacı...

;)

Selin

Ahh !.. siz gazeteciler '' cımbızla '' istediğiniz kelimeyi çekersiniz.. :)

Tereddüt ifademi şu şekilde belirtmişim.. :bounce:

'' Bunun böyle olup olmadığı, ileriki zaman diliminde daha da netlik

''

''Zaman herşeyin ilacıdır'' dersek hatalı ve eksik kullanım yapmış oluruz.

Ayrıca bilmektesiniz ki '' ilaçların faydasıyla birlikte, olumsuz yan etkilerinin

olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.. '' Bağlı bulunduğunuz sitenin de olumsuz

yan etkilerinin asgari düzeyde olmasını dilerim..:)

Ben, net olarak şunu ifade etmek istiyorum..

amerikan devleti destekli bloglara/sitelere şüphe ve tereddütle

yaklaşırım. İster ön yargı deyin, ister amerika antisempatizanlığı .. :)

Bu arada ''Yemin konusunu ::shutup::yine karambole getirdiniz !. '' .. :wiinkk:

Son düzenleme:
Nihayet! Boston gezisinin 2’nci bölümü blogda!!! Bolca resim koyduğumu düşünüyorum.

Lütfen girip bakın, yorumlarınızı esirgemeyin :)

http://blogs.voanews.com/turkish/selin/

Yazı uzun derseniz hepsinin tarafımdan seslendirilmiş hali hem yazıların başında hem de şurada http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2011/04/07/usengeclere-sesli-yazilar/oluyor.

Aşağıdaki resim yazıda da var. Daha önceki New York gezilerimden birinde helikopter turu sırasında çekmiştim.

Yazıdan kısa bir alıntı:

CIMG9634.jpg

Yani New York’a içimden saydırırken birden kulağımın dibindeki kükremeyle kendime geliyorum. Trafik tamamen duruyor. Ben de şeridin ortasında, Amerikan yasalarına göre “olmam gereken” yerdeyim ama yanımdan süratle geçen bir racing arabaların arasından “uçuyor” adeta. Burada genelde trafikte arabanın kafasını sağa ya da sola çıkarıp yolun ilerisine bakmaya çalışanlar olmuyor pek. O yüzden arabalar inci gibi dizilmiş durumda. Araları bir motorcu için “cennete giden yol” gibi. Ama heyhat! Gel gör ki kanun korkusu!!! Fakat bu racingci takmıyor, basıyor arabaların arasında uzayıp giden aralıkta. Ben ona bakarken birden sağ kulağımın orada bir “gaz açma” anı daha! O da ne? Bir racingci daha! Ardından sağımdan solumdan teker teker, son sürat racingciler geçiyor. Belli ki grup sürüşü yapan bir dizi motorcu trafiği tam anlamıyla delip geçiyor! “Çok sürmez” diyorum kendi kendime. “Çok sürmez” hakikaten. Polis takılır peşlerine. Ama… Sessizlik. Siren sesi falan duymuyorum. Sanırım “kurtardılar”. Biz geride kalanlarsa ellerimizi kollarımızı birbirine yaklaştırmış, resmen sinmiş durumda bakıyoruz arkadan. “Bu da olabiliyormuş demek” diyorum içimden. Dev metropollerin hali işte :)...

Merakla bekliyorum!
Sevgiler,
Selin

Son düzenleme:
Nihayet! Boston gezisinin 2’nci bölümü blogda!!! Bolca resim koyduğumu düşünüyorum.

Lütfen girip bakın, yorumlarınızı esirgemeyin :)

http://blogs.voanews.com/turkish/selin/

Yazı uzun derseniz hepsinin tarafımdan seslendirilmiş hali hem yazıların başında hem de şurada http://blogs.voanews.com/turkish/selin/2011/04/07/usengeclere-sesli-yazilar/oluyor.

Aşağıdaki resim yazıda da var. Daha önceki New York gezilerimden birinde helikopter turu sırasında çekmiştim.

Yazıdan kısa bir alıntı:

CIMG9634.jpg

Yani New York’a içimden saydırırken birden kulağımın dibindeki kükremeyle kendime geliyorum. Trafik tamamen duruyor. Ben de şeridin ortasında, Amerikan yasalarına göre “olmam gereken” yerdeyim ama yanımdan süratle geçen bir racing arabaların arasından “uçuyor” adeta. Burada genelde trafikte arabanın kafasını sağa ya da sola çıkarıp yolun ilerisine bakmaya çalışanlar olmuyor pek. O yüzden arabalar inci gibi dizilmiş durumda. Araları bir motorcu için “cennete giden yol” gibi. Ama heyhat! Gel gör ki kanun korkusu!!! Fakat bu racingci takmıyor, basıyor arabaların arasında uzayıp giden aralıkta. Ben ona bakarken birden sağ kulağımın orada bir “gaz açma” anı daha! O da ne? Bir racingci daha! Ardından sağımdan solumdan teker teker, son sürat racingciler geçiyor. Belli ki grup sürüşü yapan bir dizi motorcu trafiği tam anlamıyla delip geçiyor! “Çok sürmez” diyorum kendi kendime. “Çok sürmez” hakikaten. Polis takılır peşlerine. Ama… Sessizlik. Siren sesi falan duymuyorum. Sanırım “kurtardılar”. Biz geride kalanlarsa ellerimizi kollarımızı birbirine yaklaştırmış, resmen sinmiş durumda bakıyoruz arkadan. “Bu da olabiliyormuş demek” diyorum içimden. Dev metropollerin hali işte :)...

Merakla bekliyorum!
Sevgiler,
Selin

Hiçbiriniz bakmadınız mı yani yazıya??? :( Yoksa TR saati ile geceyarisi koyduğumdan mı kaybolup gitti yoksa? :)

Her neyse...

Pazartesi günü buranın "federal tatillerinden" biri. Ancak biz çalışıyoruz tabii!!! :( Bu federal tatilin biz motorcuların ilgisini çekecek bir yönü var ama :)

En az 100 bin en çok 400 bin motosikletli (çoğu Harley olacak tabii yine) Washington'a gelecek. Gökgürültüsü gibi motor sesi sokakları dolduracak

O gün gece çalışıyorum ben ama sabah kapalı trafiğe rağmen Washington'a gidip fotoğraf ve video çekmeye çalışacağım. Tabii hepsi sizler için (Büyük bir fedakarlık gibi göstereyim istedip :p ) Şaka bir yana, güzel manzaralar çıkıyor her sene. Bloga koyacağım önce. Bakalım sevecek misiniz? :)

Haftasonu burada hava fena değil. Gezmeyi hedefliyorum. Gezmeyi hedefleyen diğer motorculara da iyi sürüşler :) Fotoğraflarınızı yollayın, blogdan da paylaşalım. Ne dersiniz? :)

Motosikletli Kız (Selin)

Elinize sağlık paylaşımlarınız gezileriniz fotoğraflarınız gerçekten iyi:cat: Üşenmedim baktım :queen:

İlk bakan bendim ama cevap şimdi..
Bir kere yorum yapmıyoruz diye hiç şikayet etme,hangi güzel birine yorum yapayım,hepsinin gayet güzel olduğunu sende biliyorsun ama hınzırlığı da elden bırakmayıp alkış istiyorsun tamam peki !!!
Bütün alkışlar seninle olsun,durmak yok devam.... bu biraz slogan gibi oldu yinede idare et
SEVGİLER.:rendeer:

İlk bakan bendim ama cevap şimdi..
Bir kere yorum yapmıyoruz diye hiç şikayet etme,hangi güzel birine yorum yapayım,hepsinin gayet güzel olduğunu sende biliyorsun ama hınzırlığı da elden bırakmayıp alkış istiyorsun tamam peki !!!
Bütün alkışlar seninle olsun,durmak yok devam.... bu biraz slogan gibi oldu yinede idare et
SEVGİLER.:rendeer:

Alkışın zararı olmaz :cherry: Ama işin aslı alkıştan ziyade hoşlandığınız yazıları tespit edebilmek için biraz meraklı davranıyorum. O yüzden yorumlarınız çok değerli geliyor.

Ama yorumlamasanız da yazacağım o başka :)

Sloganı sevdim, gaza geldim :)

Alkışın zararı olmaz :cherry: Ama işin aslı alkıştan ziyade hoşlandığınız yazıları tespit edebilmek için biraz meraklı davranıyorum. O yüzden yorumlarınız çok değerli geliyor.

Ama yorumlamasanız da yazacağım o başka :)

Sloganı sevdim, gaza geldim :)

Ama,ama o zaman hile yapmış olmayacakmısın:p Yaa arkadaş iyi olmasa takip niye edeyim deyip kaçtım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar