Mac Motorcycles

Global ekonomik krizin pek çok markayı etkilediği şu günlerde yeni bir Britanya ‘lı motosiklet markası kuruldu: “Mac Motorcycles”

Tasarımcı Ellis Pitt yaklaşık 30 yıldır birlikte çalıştığı Xenophya design ile birlikte yapılan ortak projelerle geleneksel Britanya çizgisini sürdürmeyi hedefliyor. Firma 500cc hava soğutmalı tek silindir Buell ‘Blast’ motora sahip 4 farklı araç ile piyasaya girdi.

Cafe-racer/chopper tasarımlara sahip araçların isimleri : Spud, Ruby, Peashooter ve Roarer.

Araçlar hafif, sade, kendi stiline sahip modern çizgiler taşımasının yanı sıra 8-10 bin pound arası değişen fiyatları ile dikkat çekiyor. Birleşik Krallık, Kuzey Amerika, Japonya, Fransa ve Avustralya ‘da satışa sunulacak araçlar hakkında detaylı bilgiyi www.mac-motorcycles.com adresinden alabilirsiniz.

Diger fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kapakc.jpg
    kapakc.jpg
    13.2 KB · Görüntüleme: 6,280
Son düzenleme:
Bu paraya 2.El cbf 1000 alırım.:)Lüzümsuz olmuş,paylaşım için teşekkürler Elint.

Motosikleti
ZX12R
600RR yeter artar..:cat: 600RR fazlası zaraRR :cat:

bence cok basarılı bi tasarımı var,her ne kadar deponun altı biraz boş kalmış olsada:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: evet abi.. mesela artçıyı depoya oturtup bu saatten sonra ismini mi değiştircez? artçı => öncü.. :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat: koptum

bence tasarımlar güzel olmuş. herzaman aynı motor tipi olmuyacak ya. biraz farklı stilde motorlar yapılmalı bence. bunların fiyatları uygun olsa süper olur

pea shooter modeli gayet çekici ve farklı bence ama dikkat ettim hepsinin hava filtresi açık ve gayet ıslanabilecek bir yerde. Taam sesleri baya yüksektir patır patır kükrer de bunlar ya filtre fazla ıslanırsa?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
inatla ingiliz motor tazarımının klasiğini bozmamaya gayret etmişler tek silindir uzun strok yüksek tork hava soğutma zaten ekleyecek bişey yokki gayet sade

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gorsellik olayi goreceli.
Begenirsiniz ya da begenmezsiniz.
Ben asil o motoru orda nasil tutuyorlar onu merak ettim.:)
Eger bu sanal bir motosiklet degilse detaylari acep varmola?

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Birbirlerine çok benziyorlar. Hiçbiri bana çekici gelmedi ama mutlaka bu tasarımların hastaları olacaktır. Allah sahiplerine bağışlasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar