maalesef çalındı

maalesef çalındı, hırsızın robat resmi var

1252006110cz0.jpg
[/URL][/IMG]

iki gündür maalesef uyku uyuyamıyorum,ve kendime kızıyorum alt tarafı bir makine canım saolsun diyorum ama beceremiyorum.7 yıldır parlatıp bindiğim demirbaş motorum 10 dakikada çalındı
23.02.2007 /13.30 sularında gaziantep real e güvenlikçi kızın gözünün karşısına motoru parkedip gidonu kilitleyip güvenliğede motor benim dercesine kask ı gösterip baş selamı verip içeri girdim.10 dakika sonra çıktığımda motorum yerinde yok.güvenliğe sorduğumda iki kişinin binip uzaklaştığını söyledi.ondan sonra 10/15 dakika ne oldu kim ne konuştu hatırlamıyorum.kendime geldiğimde polis bana plaka soruyordu.emniyete haber verdim ,anons falan yapıldı kaskom yok.şu ana kadar bir gelişmede yok.çok saçma gelebilir ama sanki çocuğum kaybolmuş gibi hissediyorum.
varoşlarda kahvehane kahvehane girip hırsız arayıp tlf bırakıyorum.motorumu hırsızdan satın almam gerekiyormuş.yeni öğrendim burda işler böyle yürüyormuş
bellimi olur dünya küçük belki bi yerde gözünüze çarpar
2000 mod
18.500 km
mavi yamaha rx 115
şasi no:RE012-002417
motor no:5FS-002902
yeni gibi duruşuyla dikkat çeken bir motordu :salut:

feragold plakanı aldım ve bu işlerle uğraşan tanıdığımın tanıdıkları varmış. Plakanı ve diğer bilgilerini verdim onlar araştıracaklar. işallah yakında bulacağız.

diyorum ki bul adamı döv ama bu seferde sen haksız olursun sanki kanunlar hırsızı korumak için inşallah bulursun

inan çok üzgünüz motosiklet'ci kıyamaz çünkü motosiklet'ci ezgindir motosiklet'ci küçük şeylerle mutlu olur' bunun en başında yol akadaşı motosiklet'i gelir şu an seni çok iyi anlıyorum ama bu motosiklet sevgisi tutkusu sende olduğu sürece daha'da güzelleri sana nasip olacakdır sıkma canını allah(c.c)büyük sağlığını bozma kısmet'se sana döner gelir dönmesede hep seninle yaşar sağlıcakla kal.

ozmn toplanalım arkadaşlar anti-hırsız timi kuralım..hırsızları öyle bir dövelim ki bi daha kimse hırsız olamasın...güvenliğin olmadığı bir ülkede yaşıyorsak kendi güvenliğimi sağlamamız gerekir di mi...geçmiş olsun umarım bulunur..

Sadece senin orda değil bütün Türkiye de böyle dönüyor bu işler, umarım para vermene gerek kalmaz ve en kısa sürede bulunur motorun

Çok geçmiş olsun , en yakın zamanda bulunması ve o şerefsizlerin sağlam bir ceza alması dileklerimle.

Motorunu bulamazsan da dua et de çalan şerefsizler motorla kaza yapıp gebermiş olsunlar... Çok mu asabiyim ne :) :salut:

Dışarıdan akıl vermek kolaydır, fakat bunu bir hatırlatma olarak kabull edersen sevinirim. Yasaya göre özel güvenlikçilerin suça ve suçluya mudahale etme yetkisinin yanında görevleri var. istersen bi suç duyurusunda bulun belki çalınması sırasında kılını kıpırdatmayanlar bulunmasına yardım ederler. ne de olsa kimin çaldığını onlar görmüşler.

offf yaaa nedense cok uzuldum hangı o..... cocukları beden bole bısı yaparlarkı...gelsınler o parayı ben verıyım yaaa.sımdı sen ne kadar cok uzulmussundur kardesım..uzulme dıcem ama uzulmemek gercekten cok zor.ınsallah bulunur kardesım.sen umıdını yıtırme.:pale:

umarım tekrar kavuşursun cici kızına, pembe mavisiyle gerçekten güzel bir motor...

Moderatör (forrap)
Motorunuz biran önce bulunur umarım...Güvenlikçi arkadaşa bence de biraz daha yüklenmelisiniz eğer otopark ın güvenlikçisi felan ise,mağaza yöneticileri ile de görüşmelisiniz.Yanlış bilmiyorsam real alışveriş merkezi olmalı.İfadeye en azından yardımları olur.Eğer mağazanın otoparkından çalındıysa tabi o güvenlikçilerin orada süs olarak durması da ayrı bir olay...

Bu arada başlığınızı moto sohbet'ten - çalıntı motor duyuruları'na taşıdım.
Geçmiş olsun tekrar...

Dışarıdan akıl vermek kolaydır, fakat bunu bir hatırlatma olarak kabull edersen sevinirim. Yasaya göre özel güvenlikçilerin suça ve suçluya mudahale etme yetkisinin yanında görevleri var. istersen bi suç duyurusunda bulun belki çalınması sırasında kılını kıpırdatmayanlar bulunmasına yardım ederler. ne de olsa kimin çaldığını onlar görmüşler.

bana sorarsan da güvenlik görevlileri için "sağlık olsun" demek olmaz. çalanları gördüklerinde "ya bu aracı başkası bırakmamışmıydı buraya" dediklerine adım gibi eminim, e bunun üzerine en azından kafalarındaki şüpheyi gidermemek için müdahalede bulunmamalarına göz yumulmamalı. böyle yapıldığı için hırsızlar elini kolunu sallaya sallaya şerefsizlik yapmaya devam ediyorlar. toplum olarak birbirimizi dürtmemiz lazım gerektiğinde tepki gösterilmesi için, bu güvenlik görevlilerinin de dürtülmesi lazım ki bi daha "benim motorum mu yaa ne başımı belaya sokacam" demesinler!

Geçmiş olsun ya, acayip çok üzüldüm...Çok korktuğum bir şey benim de :pale:

geçmiş olsun hocam umarım en yakın zamanda bulunur.Biz motorcuların ençok korktuğu şeyde bu olsa gerek.Bende diğer arkadaşlara katılıyorum güvenlikçiye bence bir işlem yapılmalı.

aklıma geldi paylaşmak istedim acaba çalınma günü güvenlik kamerası varmıy'dı oralada onu bir rica etsen yetkililer'den kontrol etsen bellimi olur bir şansını dene .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçmiş olsun....Çalanlar bir tırın altında kalsınlar diyeceğim beddua etmek ne derece doğru bilemem...Şööle kolu bacağı sıkışsa tıra kopsa hayatı boyunca unutamasa....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar