m3rhaßa arkada$Lar.. aLanya 'dan séLam

mErhaba aRkada$Lar Foruma daha yeni üye oLdum. Önce ßiraz kendimden bahsedeyim adIm Hüseyin, Lise öğrenCisiyim ve Honda CßR 125 m0t0r kuLLanıyorum.. neyse şimdiLik ßukadar zamanLa tanışır kaynaşırız.. :bounce:

Lisede b ve e harfleri yasaklanmış herhalde? beta ve 3 kullandığına göre?
hoşgeldin aramıza :rendeer:

ewet arkadaşlar bu gördünüz adamla alanyanın ciğerini söküyoruz :p hoşgeldin kardeşim yansınn diyorum:cat:

cihans' Alıntı:
ewet arkadaşlar bu gördünüz adamla alanyanın ciğerini söküyoruz :p hoşgeldin kardeşim yansınn diyorum:cat:

hoşbulduk kardeşim sen cağırırsında gelmezmiyim:cat: yansın 0 zaman.. ağLasIn asfaLtLar :cherry: :cherry:

hoşgeldin hangi lisedesin anlatın bakalım alanyanın ciğerini sökmek kolay değildir
iyi bilirim :wiinkk: :wiinkk: + neden ben hiç alanyada sizleri görmüorum bu da ayrı bi mesele tabi
meğer ne çok motorlu varmış da benim haberim yokmuş :cat:

hoşgeldin kardeş aramıza efet motosiklet kardeşliği hızla büyümeğe devam ediyor :) :cat:

dishy' Alıntı:
hoşgeldin hangi lisedesin anlatın bakalım alanyanın ciğerini sökmek kolay değildir
iyi bilirim :wiinkk: :wiinkk: + neden ben hiç alanyada sizleri görmüorum bu da ayrı bi mesele tabi
meğer ne çok motorlu varmış da benim haberim yokmuş :cat:

öncelikle hoşbulduk ben Feyzi Aleattin0ğLu lisesindeyim.. zaten mağlum okul olduğu için gündüzleri görünmek imkansız gibi bişey zaten + Öss/Yds sınavlarına hazırlandığım için hafta sonları gezinebiliyorum ancak oda şans işte denk gelmemişiz ki görsen bile nasıl tanıyıcaksın :cherry:
Evet aLanya 'da motorlu çok fakat herkesin benimki gibi farklı nedenleri vardır belki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar