(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

eyw. cesurum iiyilik valla bu siteye alışamadım ne nerde onlara bakıyyrum.sende ne var ne yok çarşıdada grüşemioruz?.

murat karıştırdıkça öğrenirsin aslında çok basit sen bilgili bir adamsın ne olduda bu hale düştün :queen:sana söyledim bu mevsim de denize girme bak ne oldu sana:queen: bidahakine dinlersin beni artık bildiklerinide unutun :queen::rendeer:

selamlar arkadaşlar nasılsınız işler yoğun biraz benim sizin gezi videolarını siteye upload edemedim henüz ...

oğuz abii sende yaktın benii nasıl kayır bu böle yaaa server olsa yetmez vallahi kayırlar gb ları aşıyor:D hemde çok zaman alıyor.her neyse bunları sana öğretecem kendin yaparsın artık...

babadan cdleri aldım...çevirilerini yapıyorum arkadaşlarda sorunsuz izlesinler diye bir aksilik çıkmaz ise inşallah 2 günde biter abii bu kadar ancak elimizden gelen çünkii videoları bölmek zorunda kalıyorum varsa arkadaşlarında rapid gibi upload dowload sitesinden üyelikleri oraya yükleriz fulll olarak..sorunsuz.

herkeze kolay gelsin..

selam arkadaşlar vıdeolar asagıda dır

ındır part 1

ındır part 2

ındır part 3

ındır part 4

vıdeoları yuklemeye calısacagım arkadaslar

Son düzenleme:
sagol hasan kardeşim paylaşımın için ellerin dert görmesin sana önce araba sonra biiii motor lazım bide ehliyet lazım hasan,ım bogaziçinde ki heykeli begendinmi baban istediği için yaptırdım

sagol hasan kardeşim paylaşımın için ellerin dert görmesin sana önce araba sonra biiii motor lazım bide ehliyet lazım hasan,ım bogaziçinde ki heykeli begendinmi baban istediği için yaptırdım

sağolasın turan abi :mrgreen: ne demek biz hizmet adamıyız senin gibi..

Ayrıca atatürk büssü süper olmuş allah razı olsun senden şimdiye kadar yaptırılmaması hataymış.

teşekkürler.:rendeer:

Herkeze günaydın Hayırlı günler ,işler diliyorum.Bir aksilik çıkmaz ise bugün siteye biraz daha video yükleyeceğim.. oğuz abi senden ricam videoları cd ye göre yazıyorum. sen videoların hangisi oldunu ismini yazarsın artık motor yarış ları felan drag hangisi ise..:D

Buyrun arkadaşlar yeni videolar iyi seyirler Oğuz abi videoları izledikten sonra istersen adlarını yazabilirsin...

BABAHASAN VİDEO PART 1

BABAHASAN VİDEO PART 2

BABAHASAN VİDEO PART 3

BABAHASAN VİDEO PART 4

BABAHASAN VİDEO PART 5

DAHA ELİMDE 2 ADET OĞUZ ABİNİN ÇEKTİĞİ VİDEO CD VAR ARKADAŞLAR ONLARI DA YÜKLEYECEĞİM :queen:

:bounce:BABAHASAN:bounce::cat:

Son düzenleme:
sağolasın turan abi :mrgreen: ne demek biz hizmet adamıyız senin gibi..

Ayrıca atatürk büssü süper olmuş allah razı olsun senden şimdiye kadar yaptırılmaması hataymış.

teşekkürler.:rendeer:

Herkeze günaydın Hayırlı günler ,işler diliyorum.Bir aksilik çıkmaz ise bugün siteye biraz daha video yükleyeceğim.. oğuz abi senden ricam videoları cd ye göre yazıyorum. sen videoların hangisi oldunu ismini yazarsın artık motor yarış ları felan drag hangisi ise..:D

Buyrun arkadaşlar yeni videolar iyi seyirler Oğuz abi videoları izledikten sonra istersen adlarını yazabilirsin...

BABAHASAN VİDEO PART 1

BABAHASAN VİDEO PART 2

BABAHASAN VİDEO PART 3

BABAHASAN VİDEO PART 4

BABAHASAN VİDEO PART 5

DAHA ELİMDE 2 ADET OĞUZ ABİNİN ÇEKTİĞİ VİDEO CD VAR ARKADAŞLAR ONLARI DA YÜKLEYECEĞİM :queen:

:bounce:BABAHASAN:bounce::cat:
sagol hasanım eline yüregine saglık

Way abim

Ne haber Turhan abi bakıyorum ehiyet ve Motor dağıtıyorsun abi motor ehliyetini yeni aldım ama Motor yok :salut: şu gümrük olmasa Almanya'ya gidip biraderin Motorunu alsam bana yeter burada, neyse sende geliyormusun cumartesi günü buraya biraz kontry yapalım bizim Almanyadaki Motorcu arkadaşlar gibi? abi yolu öğrendin çık gel buralara bekliyorum bu aralar iyi balık çıkıyor haberin olsun.

Kardeşim Oğuz Bizim Mahalleye Atatürk Büstümü yapıldı? niye benim haberim yok? ben daha görmedim yapandan yaptırandan ALLAH razı olsun. ilk fırsatta mahalleye gidicem.

Son düzenleme:
abi gelmeyi çok isterdim ama sebebini sen biliyosun kortejde söledim diplomatik nedenler resimler için ayrıca teşekkürler ve size iyi eğlenceler...

bir dahaki sefere kardeşim:rendeer:

Ne haber Turhan abi bakıyorum ehiyet ve Motor dağıtıyorsun abi motor ehliyetini yeni aldım ama Motor yok :salut: şu gümrük olmasa Almanya'ya gidip biraderin Motorunu alsam bana yeter burada, neyse sende geliyormusun cumartesi günü buraya biraz kontry yapalım bizim Almanyadaki Motorcu arkadaşlar gibi? abi yolu öğrendin çık gel buralara bekliyorum bu aralar iyi balık çıkıyor haberin olsun.

Kardeşim Oğuz Bizim Mahalleye Atatürk Büstümü yapıldı? niye benim haberim yok? ben daha görmedim yapandan yaptırandan ALLAH razı olsun. ilk fırsatta mahalleye gidicem.

kardeşim büstü abim yaptırdı.sen nasıl görmedin:pale:

Son düzenleme:

seçim işleri nasıl gitti dostum.son durum nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar