[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

ekmek arası sucuk+ ayran+sınırsız sohbet= 5 yatala :p (yanlış hatırlıyosam düzeltin arkadaşlar)

ben akşam 20 sabah 08 çalışıyorum ve izin günüm belirsiz ...harika bir gün olacak belli...

arkadaşlar sonunda siteye bende girdim girmişkende biseyler yazım dedim pazar bende geliyom oki benide aranıza alın olurmu he bu arada tabiki gürkan abinin dükkandayım yoksa forum a falan girecegimiz yok valla allah gürkan abiden razı olsun:mrgreen:

hehh hazır E-M-R-E yi görmüşken hemen şikayet edeyim...
Aşkım bu akşam gürkan abi nin dükkanda toplanıyorlarmış özellikle bugünü seçmişler çünkü sen bugün 10 a kadar çalışıyorsun ya işte ondan geleme diye yani.. bu biiirrrrr....

hehh hazır E-M-R-E yi görmüşken hemen şikayet edeyim...
Aşkım bu akşam gürkan abi nin dükkanda toplanıyorlarmış özellikle bugünü seçmişler çünkü sen bugün 10 a kadar çalışıyorsun ya işte ondan geleme diye yani.. bu biiirrrrr....

yok canım bu ikiiiiiii oluyo :mrgreen:

sonra Gürkan abi dedi ki yeni motor almanıza gerek yok ben yazın gezilere benim motorla gidicem sizde onla gelebilirsiniz yani yeni motor almanıza gerek yok... :p :p buda ikiiiii.. yani üüççç... :queen:

ben ne kadar çok şey demişim ya vay be helal bana ALLAH beni bayan ların şeyrinden korusun:bounce::queen:

topic patladı senin haci km mi değiştiriyon ne iş :mrgreen:

motor alırsa ustasından dehişecek emre şindilik oda yok be kardeşim :queen:

youtube açılsa seve seve seyrederimm:queen::queen::queen:

ben nasıl seyrediyorum helal bana be:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar