[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

O zaman söyleyelim kendisine,

"Cadı hanımefendi.. Sahil pek rüzgarlı olur zira uçmak konusunda birhayli tecrübelisinizdir, lakin dikkatli olmazsanız bir kötülük gelebilir başınıza.. Ama telaşlanmayınız buna mukabil hepimiz yanınızda oluciğiz... Dadı, dadı..."

Ya şaka bi tarafa.. bende moto yok... araba kabul ediyonuz mu? etmiyosanız uzaktan seyrederim.. aranıza katılmam söz.. ben sucuk yemesemde olur...

motor yada araba önemlimi sence önemli olan beraber olmak :rendeer:
bi düşün zaten yazını değişirsin ben ce:bounce:

selam millet cem abiyle sucuk ekmek menüsünü hazırlamadan önce sadece sucukla doyulmayacağı için kek - börek - çörek- kurabiye- sarma-dolma vs aklınıza gelen bütçenize uygun yiyeceklerden yapıp getirmeniz rica olunur :) yiyeceklerimizi kola ayran vs içeceklerle yiyeceğiz daha sonra mangal işimiz bitince de sahildeki çay bahçesine geçer çayımızı içeriz !!!

selam millet cem abiyle sucuk ekmek menüsünü hazırlamadan önce sadece sucukla doyulmayacağı için kek - börek - çörek- kurabiye- sarma-dolma vs aklınıza gelen bütçenize uygun yiyeceklerden yapıp getirmeniz rica olunur :) yiyeceklerimizi kola ayran vs içeceklerle yiyeceğiz daha sonra mangal işimiz bitince de sahildeki çay bahçesine geçer çayımızı içeriz !!!

selam...

cadı güzel sarma yapıyomuş bak :p

ben alıyım biraz yaprak ta dolma sarayım bari biraz :)

Bana Çoook uzaksınız kardeşim... nası gelcem... git git bitmez o yol bide dönüşü var... 1,7 Km gidiş + 1,5 Km Geliş = 3,2 Km... Sabah namazıyla çıkmam lazım...

bahane yok arkadaşım ben ta ümraniyelerden geliyorum avcılara hemide otobüsle :bounce:
akşam gürkanın dükkanada bekleriz :p

valla ben kimsenin dediğinden bişi anlamadım hem benim oğlumda yok ayrıca olsaydı çağlacığımın peşinde dolanırdım :queen: ondan iyisini mi bulucam :rendeer:

herneyse sonuç olarak ben çağlayı seviyorum... :rendeer:

canım bende seni seviyorum oglum olsa alırdım seni ama yok :p emreyi kardeşim kabul et ona alalım bari :cherry:

O zaman söyleyelim kendisine,

"Cadı hanımefendi.. Sahil pek rüzgarlı olur zira uçmak konusunda birhayli tecrübelisinizdir, lakin dikkatli olmazsanız bir kötülük gelebilir başınıza.. Ama telaşlanmayınız buna mukabil hepimiz yanınızda oluciğiz... Dadı, dadı..."

Ya şaka bi tarafa.. bende moto yok... araba kabul ediyonuz mu? etmiyosanız uzaktan seyrederim.. aranıza katılmam söz.. ben sucuk yemesemde olur... :salut:

hayır olmaz git kendine bi motor al motorsuz motorcumu olurmuş:farao: :p

canercim ne diyosun anlaşılmıyo hatlarda parazit var sanırım :queen:

selam...

cadı güzel sarma yapıyomuş bak :p

luci senide anlıyamıyorum ne diyosunnn dolmamı yapıcannn he iyi ozaman :queen:

ya gürkan alıcan marketten hazır sigara böregi ben yaptım diye kandırıcan milleti bırak gözünü seviyim.... :farao:

bahane yok arkadaşım ben ta ümraniyelerden geliyorum avcılara hemide otobüsle :bounce:
akşam gürkanın dükkanada bekleriz :p

canım bende seni seviyorum oglum olsa alırdım seni ama yok :p emreyi kardeşim kabul et ona alalım bari :cherry:

hayır olmaz git kendine bi motor al motorsuz motorcumu olurmuş:farao: :p

canercim ne diyosun anlaşılmıyo hatlarda parazit var sanırım :queen:

luci senide anlıyamıyorum ne diyosunnn dolmamı yapıcannn he iyi ozaman :queen:

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

kıvırma kıvırma :p:p:p