[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

gelmeyi çok isterdim ama bacaqım kırık alçıda we artık bi motorum yok perte çıktı:pr::salut:eek:ff ya bide bana yakın bi yer:pale:

selam milleeet ben geldimm :)

gelmeyi çok isterdim ama bacaqım kırık alçıda we artık bi motorum yok perte çıktı:pr::salut:eek:ff ya bide bana yakın bi yer:pale:

üzme kendini tekrar tekrar geçmişolsun ALLAH ŞİFA VERSİN yazz tam anlamıyla henüz gelmiş değil yaz gelsin sen de iyileşmiş olursun bol bol gezeriz takma kafana

bu sayfayada günaydın

eyvallahh :) bu sayfanın zamanı gelmedi daha 2 gün sonra burdayız:):queen:

ya bir tane mangal yeticekmi acaba 20 25 kişilik sucukları pişirmek için ????:silent:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben de toplulukta yeniyim. Bu organizasyona katılmak istiyorum. Motorum yok Avcılara gelince ararım artık. Görüşmek dileğiyle
Selcuk

merhaba arkadaşlar ben de toplulukta yeniyim. Bu organizasyona katılmak istiyorum. Motorum yok Avcılara gelince ararım artık. Görüşmek dileğiyle
Selcuk

Sen KEman calıyo musn SElcuk ? Nik Bİr Yerden TAnıdık Geliyor :queen:

kanka saat iyi mangal yanıcak sucuk yenicek sonra hooooooooooooppppp ister mangalda çay yaparız ister gider çay bahçesinde içeriz...

o saat bize Ters acıkcası.:pale: Ne Zaman Yİces DE NE Zaman DÖnücez.. Öğle SAatleri Daha UYardı aslında. Yani SAat 12.-13 Civarı:rendeer:

Son düzenleme:
Sen KEman calıyo musn SElcuk ? Nik Bİr Yerden TAnıdık Geliyor :queen:

o saat bize Ters acıkcası.:pale: Ne Zaman Yİces DE NE Zaman DÖnücez.. Öğle SAatleri Daha UYardı aslında. Yani SAat 12.-13 Civarı:rendeer:

hacım altı üstü bir saatlik yolun var dert ettiğin şeye bak....
bak ben sana söliyim 5 te gelicen ne zaman istersen o zaman gidicen...

hacım altı üstü bir saatlik yolun var dert ettiğin şeye bak....
bak ben sana söliyim 5 te gelicen ne zaman istersen o zaman gidicen...

5 te gurup sürüşü yapılacak geze geze mekana gidilecek sonradan gelmek isteyenler gelir numaramıda belirttim bana ulaşın yardımcı oluruz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar