M.T. Ençok neye tıklıyor...?

Evet arkadaşlar.....

Son zamanlarda herkesin bir yorumunun olduğu Murat (aye)' ın kazası ile ilgili bir takım çalışmalar başlatılıp her zamanki gibi o gaz vücuttan atıldıktan sonra acımız biraz hafifledikten sonra geyiklere devam etmeye başladık dimi? Attınız mı rehavetiniz rahatladınız mı? Sahillerde buluştuk, iftar yaptık, tutanda tutmayanda ortam olsun aabbiiii diyerek birleşti.

Bizim lafımız tutan tutmayan diye değil. Benim lafım şu konuda bir kişinin dahi bir şeyler yapmak konusunda kılını kıpırdatmamış olmasıdır. Kasklarınız takmıyorsunuz diye laf ettiğimizde, ben gebzeden, onu aldım geldim, burdan bunu buldum geldim konvoyu idare ediyordum oından kaskım takılı değildi iyiyi görmeyip hep eleştiriyorsunuz diyen abilerimizde, kasksız korumasız kortejlere katılan apaçilerimizde konuştu.

Bu sabah MT' ye girer girmez rastgele 10 tane konu seçtim özel ayrım yapmadım bir konu hariç oda benim açtığım "bu harekete katılın" konusu. Bir kaç kişi yazdı ilgi gösterdi sonra da kaldı. Saçma sapan konulara, - abi ben yeni başlıycam 600 lüklemi başlıyım 1000 liklemi yazan konulara balıklama dalıp sayfalarca görüş yazan arkadaşlarımız, bu konuda bir şey yazmadı yapmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz anarşiye davet ediyoruz, yol kapatıyoruz, daha neler neler....... Ama hepsi burada yazıldığı ile kalıyor maalesef. Çok basit bir şey istedik, bulunduğunuz mahalli idarelere mail atın. Akşama kadar afedersiniz ota şoka yazdığınız mailler dışında hayırlı ve güzel bir iş için bir mail. Peki sonuç (SIFIR)

Bakın bakalım ne çok hangi konulara ilgi göstermişiz, hangi konular gerçekten bizim için değerliymiş, aslında taziye ve anma törenlerine istinaden yorumlar ve devletin yapmadığı şeyler hakkındaki görüşlerimiz aslında yalanmış.?

"MİLLETLER HAK ETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER"

Biz devletin bizim için yapacağı hiç bir şeyi hak etmiyoruz, çünkü henüz biz bir araya gelip taleplerimizi doğru yerlere doğru şekilde ulaştırmayı beceremiyoruz, biz kendi içimizde bir olamıyoruz. Ancak biri ölecek onun gazıyla anlık saman alevi gibi öfkeyle kinle kalkılıp zararla oturulan yalancı gösteriler. Yalancı gösteriler çünkü gösteriler de ara gazlar, boyalı boyalı fingirdeyen kızlar, güneş gözlükleriyle motora binen moronlar....... Ben böyle bir grubun talebini yerine getirecek aklı başında bir idareci tanımıyorum.

Laflarıma alınan, darılan, kızanlar olacaktır.... Hiç umrumda değil, çünkü ben tanımadığım halde arkasında kundağında bebeğini ve eşini bırakmış bir gencin arkasından benim kankamdı diyen adamlardan dsaha fazla şeyler yaptığımı düşünüyorum, gelmediğim için gelmeyenlere laf söyleyenler bu gün başkalarının başına ayı şeyler gelmesin diye uğraşırken ben, destek olmadılar. YAZIK... ÇOK YAZIK........

Buyrun siz hala egzosumdan nasıl daha çok ses çıkartırım, yeşilemi boyasam pembeyemi boyasam konularına yorum yapmaya devam edin. Kimse için bir kayıp değilim ama bundan sonra hiç bir kortejde olmayacağım, etkinliklerde o kadar yalancıyla bir arada olmayacağım, MT' nin içinde buralarda olacağım ama o kalabalığın içinde aktif olmayacağım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Evet arkadaşlar.....

Son zamanlarda herkesin bir yorumunun olduğu Murat (aye)' ın kazası ile ilgili bir takım çalışmalar başlatılıp her zamanki gibi o gaz vücuttan atıldıktan sonra acımız biraz hafifledikten sonra geyiklere devam etmeye başladık dimi? Attınız mı rehavetiniz rahatladınız mı? Sahillerde buluştuk, iftar yaptık, tutanda tutmayanda ortam olsun aabbiiii diyerek birleşti.

Bizim lafımız tutan tutmayan diye değil. Benim lafım şu konuda bir kişinin dahi bir şeyler yapmak konusunda kılını kıpırdatmamış olmasıdır. Kasklarınız takmıyorsunuz diye laf ettiğimizde, ben gebzeden, onu aldım geldim, burdan bunu buldum geldim konvoyu idare ediyordum oından kaskım takılı değildi iyiyi görmeyip hep eleştiriyorsunuz diyen abilerimizde, kasksız korumasız kortejlere katılan apaçilerimizde konuştu.

Bu sabah MT' ye girer girmez rastgele 10 tane konu seçtim özel ayrım yapmadım bir konu hariç oda benim açtığım "bu harekete katılın" konusu. Bir kaç kişi yazdı ilgi gösterdi sonra da kaldı. Saçma sapan konulara, - abi ben yeni başlıycam 600 lüklemi başlıyım 1000 liklemi yazan konulara balıklama dalıp sayfalarca görüş yazan arkadaşlarımız, bu konuda bir şey yazmadı yapmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz anarşiye davet ediyoruz, yol kapatıyoruz, daha neler neler....... Ama hepsi burada yazıldığı ile kalıyor maalesef. Çok basit bir şey istedik, bulunduğunuz mahalli idarelere mail atın. Akşama kadar afedersiniz ota şoka yazdığınız mailler dışında hayırlı ve güzel bir iş için bir mail. Peki sonuç (SIFIR)

Bakın bakalım ne çok hangi konulara ilgi göstermişiz, hangi konular gerçekten bizim için değerliymiş, aslında taziye ve anma törenlerine istinaden yorumlar ve devletin yapmadığı şeyler hakkındaki görüşlerimiz aslında yalanmış.?

"MİLLETLER HAK ETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER"

Biz devletin bizim için yapacağı hiç bir şeyi hak etmiyoruz, çünkü henüz biz bir araya gelip taleplerimizi doğru yerlere doğru şekilde ulaştırmayı beceremiyoruz, biz kendi içimizde bir olamıyoruz. Ancak biri ölecek onun gazıyla anlık saman alevi gibi öfkeyle kinle kalkılıp zararla oturulan yalancı gösteriler. Yalancı gösteriler çünkü gösteriler de ara gazlar, boyalı boyalı fingirdeyen kızlar, güneş gözlükleriyle motora binen moronlar....... Ben böyle bir grubun talebini yerine getirecek aklı başında bir idareci tanımıyorum.

Laflarıma alınan, darılan, kızanlar olacaktır.... Hiç umrumda değil, çünkü ben tanımadığım halde arkasında kundağında bebeğini ve eşini bırakmış bir gencin arkasından benim kankamdı diyen adamlardan dsaha fazla şeyler yaptığımı düşünüyorum, gelmediğim için gelmeyenlere laf söyleyenler bu gün başkalarının başına ayı şeyler gelmesin diye uğraşırken ben, destek olmadılar. YAZIK... ÇOK YAZIK........

Buyrun siz hala egzosumdan nasıl daha çok ses çıkartırım, yeşilemi boyasam pembeyemi boyasam konularına yorum yapmaya devam edin. Kimse için bir kayıp değilim ama bundan sonra hiç bir kortejde olmayacağım, etkinliklerde o kadar yalancıyla bir arada olmayacağım, MT' nin içinde buralarda olacağım ama o kalabalığın içinde aktif olmayacağım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

birkere sadık kardeş çok yanlış düşünüyorsun....
şunu unutmaki HAYAT DEVAM EDİYOR......
milleti şu ramazan ayında bir arada iftar etmekle suçluyosun bunu neresi yanlış........
dünyada hergün her saat kaç kişi ölüyor biliyormusun bunun için herkez yas tutsa yaşam olmaz.......
zaten ALLAH ü teala ölümü bu yüzden insanlara vermiş zamanla unutabilen bi yaratıktır insann..

ve sana nacizane tavsiyem....

buradan kimseye yalancı sahtekar deme aranızda olmicam diyorsan burada olma bence......
buda benim tavsiyem...ve düşüncem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim buralarda bir söz vardır,
Ayrık tarlasında lale olmaz,olsa da çok barınmaz
Burası MT,Türkiye'de hangi insan profili varsa burada da o var
Türkiye'nin demografik yapısından tek farklılığımız sadece bilgisayar kullanabiliyor olmamız
Duyarlılıklarımız da doğal olarak Türk insanının ortalaması ile sınırlı olacaktır.
Bu ülkede yakalanmayacağını bilen her sürücü kırmızı ışıkta geçer,sürat ihlali yapar
Bu ülkede yakalanmayacağını bilen çoğu vergi mükellefi vergi kaçırır.
Az çalışırız,çok kazanmak isteriz Batı insanı gibi iyi yaşamak isteriz ama onlar kadar çalışmak istemeyiz,kurallara uymak bize çok zor gelir.Kedi gibi hem şeydip hem bağırmaktır işimiz.
Fırsatını bulunca birbirimizin gözünü oyarız,sonra göz boyarız" şöyle olmalı" diye.
Bu durum sadece bize özgü de değildir bütün gelişmemiş toplumların ortak sorunudur
ve bunun en iyi farkına varan emperyalist ülkelerdir bizi siyasal sorunlara,ekonomik sorunlara,askeri sorunlara boğarlar,bölmeye çalışırlar üç otuz paraya yaşatmaya,bol bol tüketmeye yönelterek apaçık sömürürler ama biz milletçe bunu görmek istemeyiz
Bunu görebilmek yüksek bir duyarlılılığı,ayrık tarlasındaki lale gibi hem köküyle, hem
rüzgarla mücadeleyi gerektirir.
Kişi başı yılda 41 kitabın satıldığı bir bati Avrupa ülkesiyle bu yüzden farklıyız,
Senede 41 kitap okumak yerine pembe eksozlarla,ıvırlarla zıvırlarla uğraşmak,bir yere ulaşmayan feryatlarla zaman geçirmek daha kolaydır.Kolayı severiz,çünkü ayran yapmak bile bize zor gelir.

Genele yaklaşımım bu ama özelde,tüm MT çabalarında ben samimiyetin varlığından eminim,Protestosunda da ,toplantısında da.
Kendine ayırabileceği sınırlı zamanı niye oralarda geçiriyor bunca insan?.
Niye bir protesto eylemine katıldı diye 62 Tl ceza ödüyor?

Son düzenleme:
birkere sadık kardeş çok yanlış düşünüyorsun....
şunu unutmaki HAYAT DEVAM EDİYOR......
milleti şu ramazan ayında bir arada iftar etmekle suçluyosun bunu neresi yanlış........
dünyada hergün her saat kaç kişi ölüyor biliyormusun bunun için herkez yas tutsa yaşam olmaz.......
zaten ALLAH ü teala ölümü bu yüzden insanlara vermiş zamanla unutabilen bi yaratıktır insann..

ve sana nacizane tavsiyem....

buradan kimseye yalancı sahtekar deme aranızda olmicam diyorsan burada olma bence......
buda benim tavsiyem...ve düşüncem...

Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum, tavsiyen ve düşüncelerin için teşekkür ederim bunları iyi yönde kullanmaya çalışacağıma emin olabilirsin.

Ama ben kimseye iftara gitti diye kızmıyorum yada yargılamıyorum, yukarıda yazdıklarımı ısrarla yanlış anlayacak olanlar için tekrarlıyorum, benim derdim sahilde buluşanlar mangal yapanlar yada iftar yapanlar değil. Benim derdim hızlı unutmak ve bir şeyler yapmamak.

ALLAH unutma özelliğini verdi bunu iyi biliyorum, ölümün arkasından gidip ölenle ölünmezde bunuda kabul ediyorum ama, o gün toplanan kalabalığın onda biri bu işin peşini gerçekten bırakmasa, gerçekten bir şeyler yapmaya çalışsa sence sonuç alınmazmı? Bak bir mail attık park ve bahçeler müdürülüğüne 3 günde cevap geldi. Cevabı beğenmedik tekrar mail atan kaç kişi? 3 bilemedin 5 kişi. Benim söylemeye çalıştığım ve en büyük derdim bu. Bunu anlayabilenler ile birlikte bir şeyleri değiştireceğiz.

Bu arada yalncı meselesine gelince, ben hangi şartlarda neden yalancı dediğimin sebebini ortaya koydum bu sebep ile ilgili takıntısı yarası olan yalancı lafını alır üzerine yok eğer gerçekten dürüste ve olması gerekn yerde olması gerektiği gibi davranan adamlar çokta umursamaz koca yazının içindeki ufacık yalancı kelimesini.

Gelelim burada oluşuma, ben 2007' den bu yana buradayım 4 yılı aşkın zamandır bir sürü sivri adam gördüm, bir ara o kadar sivrildilerki modların önüne geçecekler sandım yok oldular, her dönem birileri çok yükselip kayboldular. Ben ne sivrildim neden yok oldum, hep burdayım. Kimseyle alıp veremediğim yada bir ortam oluşturma derdim yok. Etrafıma bana yetecek sayıda arakadaşımda var. Buradan edindiklerim de oldu. Çok kızdığım zamanlar ve kişilre olsakta ben burada bildiklerimi poaylaşmaya bilmediklerimi araştırmaya devam edeceğim. Benimle birlikte olup bu işlerin altına imzasını koyacak bir kişi bile bulursam bu benim için sahilde toplayacağım veya düşünümde konvoy yapacak 200 kişiden daha değerli olacaktır.

Onun için ben burdayım, bir yere gitmiyorum. Sadece adı ile uyumsuz, olması gerekenden uzak etkinliklere katılmayacağım o kadar. Muhtemelen 30 Ağustos' ta kortej yapılır sonrada 29 Ekim' de sonrasında da altına kasksızlar, kurallara uymayanlar diye yırtınan arkadaşlar olacak burada. Ben onların arasında olacağım :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

ben küçük bir şehirde avukatım
haftanın 6 günü bir fiil çalışıyorum
sadece pazar günü çalışmıyorum, onda da pazartesi ve haftaya neler yapacağının planlarını yapıyorum, gelecek haftanın rotasını çiziyorum
istanbula gelmem iş nedeniyle mümkün değil
üstelik motor kullanmasını da çok iyi bilmiyorum
yeni ehliyet alma aşamasındayım ve eğitim aşamasındayım vs.
gönlüm isterki bu tip organizasyonlar da bulunayım
ben açıkca bir şey söylemek istiyorum
sizin çok basit bulduğunuz bir çok konudan ben çok şey öğrendiğimi düşünüyorum
bu sitede benim ve benden daha az bilgili arkadaşların olduğunu ve benim gibi hergün bir şey öğrenen çok kişi olduğunu düşünüyorum
o yüzden ben eminim ki bu sitemin benim gibi arkadaşlara değildir
ama yine de bir genelleme olmuş sanki
bir şeye katılıyorum herkes hak edildiği gibi yönetiliyor ancak ben avukat olmama rağmen bu memlekette o kadar haksızlığa uğradım ki ve uğruyorum ki
sistemin bozuk olmasından ötürü yapabileceğim bir şey yok
bir hukukçu olarak bu memlekette hukuk sistemin olmadığını ve bu sistemsizliğin ister istemez adaletin aksak veya hiç işlemediğini de biliyor ve inanıyorum
ve bir çok kişi de bunu biliyor bu memlekette
ve bir çok kişi de ilk önce kendi haklarını bilmiyor ve aramıyor ki başkalarının hakkına sıra gelsin
ve savaskayan'ın dediği gibi okumayan bir milletiz
ben bile okumayı seven biriydim ama şu an okumuyorum
çünkü çeşitli nedenlerle veya bahanelerle uğraştığımız uğraşmak zorunda kaldığımız o kadar şey var ki
neyse bu konu çok su götürür bence
ancak genelleme yapmak çok doğru değil ve bana bu sitenin çok şey kattığını düşünüyorum daha yolun başındayım
saygılar

Genele yaklaşımım bu ama özelde,tüm MT çabalarında ben samimiyetin varlığından eminim,Protestosunda da ,toplantısında da.
Kendine ayırabileceği sınırlı zamanı niye oralarda geçiriyor bunca insan?.
Niye bir protesto eylemine katıldı diye 62 Tl ceza ödüyor?

İşte söylediklerimin bu adamlarla ilgili olmadığını ayırt ettiğimiz anda bu iş çözülecek. Benim derdim bu insanlar değil...... Diğerleri........

volkanix: Benim lafım tabiki genele değil ama çoğunluğun böyle olması geneli etkiliyor.

Mahalle arasında bir yoldasın senden önce bir serseri (apaçi) geçmiş senin geçeceğin yerden artık nasıl geçtiyse, mahalleli onun kötü etkisi yüzünden sana da gıcık olacaktır. Bu tip olayları yaşayan bir sürü arkadaşımızı var bir başlık açsam akşama kadar dolar. Çoğunluğun benim şikayet ettiğim gibi olması nedeniyle yazımı genel için anlayamayın lütfen.

"ARAMIZDAKİ SAYGIDEĞER, LAFINI SÖZÜNÜ BİLEN VE OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ MOTORCU OLANLARA SAYGIM SONSUZ"

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte söylediklerimin bu adamlarla ilgili olmadığını ayırt ettiğimiz anda bu iş çözülecek. Benim derdim bu insanlar değil...... Diğerleri........

Diğerleri her zaman her yerde olacaktır
en olmamaları gereken yer de siyasi kurumlardır ama maalesef en çok işgal ettikleri yer de oralarıdır.

Diğerleri her zaman her yerde olacaktır
en olmamaları gereken yer de siyasi kurumlardır ama maalesef en çok işgal ettikleri yer de oralarıdır.

Maalesef ama, ben karanlıkta kaldım diye sızlanmak yerine bir ışık bulmaya çalışıyorum.

(Bu arada belediye başkanına yolladığım mesaj ile ilgili, incelendiğini ve en kısa sürede geri döneceklerini bildiren bir yazı aldım. Net cevap geldiğinde buradan paylaşacağım.)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar