M.t. Başkanlarım (hayırlı Gezi)

VARMISINIZ ??

• Evet yanınızdayım!

Oy: 15 83.3%
  • Çok isterdim ama başka zaman!

Oy: 3 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
Öncelikle sitemizin reklamı olan motoron dergisinin reklamına tıkladım ..
Fuar hakkında bilgi almak için aşşağı doğru indikçe gözüme adeta giren bir resim beni çok duygulandırdı

.Hepimizin müsait bir günü Huzur evi için ayıralım derim siz ne dersiniz ???

ve bu işide KEMAL COSKUN abimizin ruhunu şad etmek icin yapalım......

Olur erhan abi süper olur bence maneviyatın üst düzeye ulaştığı anları yaşamak insanı huzura erdiriyor

süreyi uzatmanın manası yok hemen bu hafta sonu gidelim herkez müsaitse ne dersiniz?

organizeyi yapın bende gelmeyi cok istiyorum ve insallah orada olmak icin elimden geleni yapacagım arkadaslar ve mumkunse cumartesi olsun eger sizin icinde uygunsa.

canercim anketli aç istersen topiği... hazır yolun başındayken ne dersin

cerrahi cumartesi çogunluk çalışıyodur sanırım seni çok zorlamazsa pazar olması daha mantıklı gibi... karar sizin...

Son düzenleme:
peki açayım ama ablacım ama şu isim yazılan anketi nasıl açıcağımı bilmiyorum :silent:

ERHAN ABİ : abi ben haftasonları hergün müsaitim çoğunluk nezaman müsaitse ozaman olur büyük ihtimal başkanlarımızın desteğini bekliyoruz

hadi gidelim ama ne zaman canercim hele netleştir bakalım sıva kolları :cat:

cem abi ben derim ki cuamrtesi günü olsun ama saat kaç ta gitmemiz yerinde olur nerde toplanırız orasını siz kararlaştırırsanız pek gitmediğim için bişi söyliyemiyeceğim ??

peki açayım ama ablacım ama şu isim yazılan anketi nasıl açıcağımı bilmiyorum :silent:

ERHAN ABİ : abi ben haftasonları hergün müsaitim çoğunluk nezaman müsaitse ozaman olur büyük ihtimal başkanlarımızın desteğini bekliyoruz

Canercigim baska sitelerdeki su BASKAN geyigini bir kaldıralım.
Burada baskan falan yok admin ve mod lar var :cat:

canercim anketli aç istersen topiği... hazır yolun başındayken ne dersin

cerrahi cumartesi çogunluk çalışıyodur sanırım seni çok zorlamazsa pazar olması daha mantıklı gibi... karar sizin...

sorun degil siz hangi gun yaparsanız ben gelmek icin elimden geleni yaparım.

Son düzenleme:
cem abi ben derim ki cuamrtesi günü olsun ama saat kaç ta gitmemiz yerinde olur nerde toplanırız orasını siz kararlaştırırsanız pek gitmediğim için bişi söyliyemiyeceğim ??

yarın ararsın abim orayı boyle boyle bir organizasyon yapmak istiyoruz dersin bir gun belirlersiniz birde saatini ona gore bu baslıgı tarih ve saat yer belirterek yeniden acarsın.

ne dersin sencede iyi fikir degilmi ?

oky administrator larım :D :)

kusuruma bakma sana degil lafım olan ortamlar icin soyluyorum ama oyle soyleyince sanki biraz yalaka lacka bir muhabbet oluyormus gibi geliyor.
tekrar kusuruma bakma lutfen.

Son düzenleme:
doğru olan budur abicim zaten de günü ben bi yarın arıyıp sorayım ne günü saat kaç gibi daha uygundur insanlarıda rahatsız etmeyelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar