Lütfen yardımcı olurmusunuz.. motorsiklet bazen çalışmıyor sorunu nedir?

Videoda göründüğü gibi kontağı açtığımda hafif tıssssssss dıye bir ses gelıyor ya o ses geldığınde sorunsuz bır sekılde calısıyor..

Ama bazen motoru stop ettirdikten sonra calıstırdığımda o tısss sesi gelmıyor ve motor calısmıyor.. Motorsiklet asırı ısınınca oyle oluyor gibime geliyor. cunku bı keresınde gunesın altında 5-6 saat kalmıstı yıne calısmadı.. sizce ne yaparsam düzelir bu sorun bulundugum sehırde pek anlayanda yok.. enjekktor ve hava pompasıyla ılgılı olabıleceğinide duymustum...

o duyduğun ses benzin pompasından geliyor enjeksiyonlara ilk çalıştırma için gerekli benzini hazır bulundurmak için.

yolda giderken motorun stop ediyor mu veya gaz kesme problemleri yaşıyor musun ?

benzin pompasına giden elektrik tesisatında bir sorun olabilir
pompada bir sorun olabilir
beyinle alakalı bir arıza olabilir

kontrol ettirmende fayda var bekleyen sorunlar daha büyük masraflara yol açar çünkü

belkide motorsiklet demenden kaynaklanıyor olabilir

yok yolda gıderken hıcbır sorn olmuyor, ılk calıstırırken ıste hep sorun aynı sorunu tekrar ettınde onunda vıdeosunu cekerım

malesef ığdırda yetkılı servıs yok artık tek tek dolasacam bılen bırını buluruz ınsallah.. ama sorun pompadadır demı?

kesin birşey denemez

ben aklıma gelen problemleri yazdım belki çok basit bir problem vardır kontrol edilmeden bilinmez

Netten biraz arastırdımda aynı sorun bı kac kısıde de varmıs role yi değiştirine düzelmiş yarın bi yapayım bakayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar