lütfen yardım

Hangisi?

• Asya Motor AS 200 Gy-2

Oy: 4 30.8%
  • Keeway Speed 150

Oy: 8 61.5%
  • Kanuni Racer 200

Oy: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13
Motor aliyorum şimdi ama ne aliyim karar veremedim hangisi daha kalitelidir

üçünüde alma eğer sıfır alacaksan vereceğin paraya yazık git ikinciel bir japon motoru al ( eski bir çin motoru kullanıcısı olarak tavsiyemi dinle )

2. el alıp deneye bilirsin. Hem tecrübe edinirsin hem çin motorlarını tanırsın. Aralarında kalite farkı pek yok ama Sanırım Keeway çin malı değil. senin kararın ama bencede 2.el bir Japon al.

İlla bunları diyosan ikinci el al zararın az olsun.Bunların içinden seçim yapman gerekiyorsada benim kişisel tercihim endurodan yana,Asya Motor AS 200 Gy-2 bu seçenekler içinde bana en yakını:cat:.

İSTANBUL MT yarın mahkememiz var sarp erennin taksicinin vurup kaçtığı kişi hani arkadaşımız öldü onun mahkemesi var yarın crş saat 9.30 sultanahmet adliyesi herkesi bekliyoruz ve dayanışma istiyoruz fransada devlet kariştı burda tınlayan yok hadi istanbullu motorcu kardeşler hepiniz bekleniyorsunuz

arkadaşlar yer ve zaman belli herkesi bekliyoruzzz 28.11.2007ÇARŞAMBA saat 9.00 AYASOFYA CAMİİ buluşma saat 9.25 te hareket sarp erdem makkemesine gidiyoruz arkadaşımızı yanlız bırakmayalım katılım bekliyoruz uyanın İSTANBUL MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede hiç alma bunları ne işin var çinlilerle gözleri bile taklit japonların gözü daha çekik :queen:

herkez japon demiş aslında temiz 2 ci el Honda XL 150 veya 200 bulsam alırım siz ne tavsiye edersiniz japonlardan

tavsıye olarak 2 el yamahanın rx 115 var ama bulabılırsen tabıkı..cok kullanıslıdır en onemlısı japon...

YAw adamın sıfır Japon alacak olsa zaten sormaz sunu asamadık gıttı valla :) Sımdı bende derım yok 2.el Japon al falan pısman vs bıdıvıdı ama senın esas sordugun soru ıse ASya al derım arkadasta var bence ıclerınde en ıyısı o.Cokta guclu bı makına.

2. el japon al diyenlerin hepsine katılıyorum ben şuan çin malı kullanıyorum şaşırıorum şimdi benimki sağlam çıktı hiç yolda bırakmadı ama şansa güvenme git 2.el japon al kafan rahat etsin:cat:

ben keeway 150 speed kullanıorum cın deıl macar malı saglamlıgına dıcek yok bana dayanan tek motor dıyebılırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar