..lütfen Yardim..

Uzun zamandır kendime iyi bir motor modelini nasıl bulurum diye çabalıyodum.6 aylık araştırmalarım sonucu ekonomik iyi bir model buldum.Öğrenci olduğum için ve ilk motorum olacağı için çin malı seçim yaptım.Paramıda denkleştirdim pazarlığım sonucu 2.200 ytl ye mondıal 151 rs yi ruhsat masrafları dahil 2.200 ü 12 aya böldürmede bayi ile anlaştım.Fakat sorunum şu ki mondıal forumlarında net cevap alamadım.Bu scooterı almadan önce sizinde fikirlerinizi merak ettim.Mondıal 151 rs hakkındaki net fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim.:)

şimdiden hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin.. başlangıç için güzel bi motor..151rs sınıfında standartlara uygun bi motor. ve baya tutulan bi motor. arızaları ve hakkında dahaiyi bilgi edinebilmek için 151rs topiğini incelemeni tavsiye ederim eski sayfalarda dahil olmak üzere:cat:

şimdiden hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin.. başlangıç için güzel bi motor..151rs sınıfında standartlara uygun bi motor. ve baya tutulan bi motor. arızaları ve hakkında dahaiyi bilgi edinebilmek için 151rs topiğini incelemeni tavsiye ederim eski sayfalarda dahil olmak üzere:cat:

çok saol arkadaşım topicleri gezicem dediğin gibi Allah sanada kaza bela vermesin:rendeer:

as125t almıştın ne oldu:pale:

kardeş haklısın almıştım alışamadığım gibi küçük geldi baya bana satıcıda önceden tanıdık olduğu için geri vermesi kolay oldu kardeşim:cat:

ArkadaŞlar Motoru Aldim BugÜn Pazartesİ Plkasida Hazir Elİme GeÇİcek Bende Artik Motosİkletlİ Oldum.....:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar