Lütfen Yardım...?

Öncelikle herkese selam ben foruma yeni üye oldum ve motorsikletlere acayip merak sardım, motor ehliyeti almaya karar verdim 07.12.1990 doğumluyum 80kg ve boyumda 1.91 bu verilere göre bana uygun ve vitesli bi motor almak istiyorum sıfır olması şart değil 2.el temiz de olabilir ama daha önce hiç vitesli motor kullanmadım,sadece arkadaşımın bi scooterı varda arada onu kullanırdım o kadar ve maksimum verebileceğim para 2500 YTL buna göre sizce hangi motoru almalıyım,şimdiden teşekkürler süper bi forum :cat:

Hoşgeldin :)
Off sana verilecek çok cevap var..:) Öncelikle A2 yi halletmen gerekiyor, fakat 7 Temmuz'da ki sınava geciktin sanırım.. Yine bir sor ama..Sanmıyorum... Scooter mı istiyorsun, vitesli mi, öncelikle onu söyle..:wiinkk:

Hoşgeldin

Dishyde Dedigi Gibi Ilk Once Ehliyetini Yani A2 Yi Al Ondan Sonra Para Senin Imkan Senin Scooter Anman Daha Mantikli Tabiki Ama Dikkat Et Fazlada Merak Salma Yani Baglan Ma Kopmasi Zor Oluyor Bence Tek Yolu Buyuk Bir Kaza Yapmak Kopmak Icin En Hayirsiz Yol

Dishyde Dedigi Gibi Ilk Once Ehliyetini Yani A2 Yi Al Ondan Sonra Para Senin Imkan Senin Scooter Anman Daha Mantikli Tabiki Ama Dikkat Et Fazlada Merak Salma Yani Baglan Ma Kopmasi Zor Oluyor Bence Tek Yolu Buyuk Bir Kaza Yapmak Kopmak Icin En Hayirsiz Yol

ehliyeti aldıktan hemen sonra motor almak istiyorum ama vitesli den yanayım scooter'ı neredeyse hiç düşünmek istemiyorum:pale: vitesli küçük bi motor olamazmı peki?:queen:

Olur mesela Ybr 125 :) Seçenek bol ama sen fiyatı düşük söyledin o yüzden söyleyip seni heveslendirmek istemiyorum :)

2,500 diyor 5X, varsa o fiyata söyle bende alayim, 3,500 a satar kar ederim :p :mrgreen:

baktımda 2900 den başlıyodu 3000 civarı çok var

yani pazarlıkla 2750 ye ya da 2500 alanabilir

kız hem sen ne karışıyon belki üstünü ben tamamlıcam:p

yorumlarınız için sağolun cbr 125 lere bi baktım gerçekten hoşuma gitti fakat kmsi ve fiyat en uygun istanbulda satan birini bulamadım fiyatlar gerçekten beni katlıyo başka modeller yokmudur bu modele benzer, fiyatları seviyemi aşmicak olan..?

yorumlarınız için sağolun cbr 125 lere bi baktım gerçekten hoşuma gitti fakat kmsi ve fiyat en uygun istanbulda satan birini bulamadım fiyatlar gerçekten beni katlıyo başka modeller yokmudur bu modele benzer, fiyatları seviyemi aşmicak olan..?

yamaha ybr 125 sıfırdan başlayanlar için (benim gibi) en ideal seçeneklerden biridir.2500 ytl çok temiz 2006 hatta 2007 model bile bulabilirsin:cat:

Son düzenleme:
Canım kardeşim,
genç irisi bir delikanlısın, delifişeksin, şekle şemale elbette olması gerektiği gibi önem veriyorsun:cat:
Sen şimdi HEMEN motor alma!
Bekle, az forumları takip et, ona buna bak:cat: Demiyorum ki aylarını motor alsam mı diye düşün, ye gitsin. Ama az dur, biraz sakin ol, ilk motorum Jawa 250 idi ve 16 yaşımdaydım, evet itiraf:pale:
O zaman böyle imkanlar yoktu, net gibi. Araştır, bilgi sahibi ol.
Topiği, Motor alacağım ama hiç bilmiyorum, koruma giysi tercihiniz nedir falan deseydin elbette bunları yazmazdım:cat:

Canım kardeşim,
genç irisi bir delikanlısın, delifişeksin, şekle şemale elbette olması gerektiği gibi önem veriyorsun:cat:
Sen şimdi HEMEN motor alma!
Bekle, az forumları takip et, ona buna bak:cat: Demiyorum ki aylarını motor alsam mı diye düşün, ye gitsin. Ama az dur, biraz sakin ol, ilk motorum Jawa 250 idi ve 16 yaşımdaydım, evet itiraf:pale:
O zaman böyle imkanlar yoktu, net gibi. Araştır, bilgi sahibi ol.
Topiği, Motor alacağım ama hiç bilmiyorum, koruma giysi tercihiniz nedir falan deseydin elbette bunları yazmazdım:cat:

haklısın abicim hemen değil tabi ama yılbaşına kadar almayı düşünüyorum yada ehliyeti aldıktan sonraya kadar o zamana kadar kafamda bişeler oluşur diye tahmin ediyorum,herkese teşekkürler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar