lütfen yardım

roa

Arkadaşlar merhaba
Yeni başlayacak biri olarak Mondial 250 MCT ve Keeway superlıght 150 arasında kararsız kaldım.2 modelide 0 km almayı düşünüyorum.Bu modelleri kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.:silent:

Saygılar.

arkadaşım model olarak bilemem ama bir mondial kullanıcısı olarak keeway daha kaliteli derim.

SAKIN İKİSİNİDE ALMA NEDENİ İSE

KEEWAY 150 bir müddet sonra sana yetmeyecek
mondi ise böbrek taşın varsa al ii taş düşürüyor

(kullanan arkadaşlar alınmasın ben bindigimi söylüyorum)

ben regal raptor öneriyorum

roa

emre öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum.Bende ankaradayım web sitesinden gördüm kadarıyla önerdiğin modeli satan 1 bayii var bu modelide takibe aldım.:cat:

sevindim roa ii incele ii düşün 8 adet gelecek bu parti ve sonraki parti 1 ay sonra 4 tane kaldı ön siparişi verilmemiş önden 500 verebilirsen kalanını kredi kartına peşin fiyatına 5-6 taksit yaptırabiliriz hemde bi defada çektirmeden ay ay çekilecek biçimde görüşürüz

roa

Sn.Magico

Önerdiğin modelin fiyatı benim bütcemi aşıyor ama tavsiyen için teşekkür ediyorum.

benim henüz motorum yok ama bir sürü forumda yorumlar okudum, sorular sordum, bir sürü bayi gezdim, aşağıdaki linkte yorumum var, umarım yardımcı olurum, yanlış düşünüyorsam uyarın sizin fikirleriniz önemli:)

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12051&page=2

ben zealsun'un açıkçası bayi ağını beğenmedim, sayısı az, bir bayiye gittim, adam alacaksan motoru kutusundan açıp montaj yapıcam dedi, dükkanı küçüktü, çoluk çocuk gibiydiler, ben motoru sadece resimlerden bildiğimi söyledim, üzerine binmem incelemem lazım dedim ama adam bir sürü kutuda açılmamış motor var dedi, önceliği san ancak o şekilde veririz gibi bir şeyler söyledi, daha motoru göstermeye üşeniyorlar, 2 gün sonra bir tarafı bozulsa benim derdimi nasıl anlayacaklar diye düşündüm, nato kafa olayı yani :)
keeway de masai de olduğu gibi kaliteli zengin büyük bayiler satsa eyvallah, insan güvenecek birşeyler arıyor, ya dükkanına bakıyorsun ya adamın tipine ya diğer sattığı motorlara vs vs

Evet bu tarz sorunlar çıkabilir yamahanın bir bayisi can ciğer olurken diğeri ilgilenmeye bilir yada hondanın ama bu tüm bayiler veya servisler kötü demek olmaz her başlıkta servisini yada aldığı bayiyi değiştiren dostların yazılarını okudum ki o terbiyesizliği yapan adamın başiına gelecek odur ama ankara servisi ve satış noktası konusunda pek sorun olduğunu sanmıyorum yada ben denk gelmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar