- Konu Yazar
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim motosikletim 288 km(hyosung gt250 r)de ve aklıma takılan bir durum var;Şimdi motor üzerinde yanda yağ seviyesini gözlemliyebileceğimiz cam bölüm var, orada bakıyorum camda buğu oluyor bu havalarda normal olduğu söylendi bana, motor ısındığında değil ama ısınıp soğuduğunda oluyor her zaman. Sabahları evden iş yerine yaklaşık 2,5 km yol yapıyorum ve bu iş yerine geldikten yaklasık yarım saat sonra oluyor ve 5 saat sonrada yavas yavas bugu kayboluyor bu arada ortam sıcaklığı değişmiyor.
Bende düsünüyorum motorun içinde acaba su mu var,Sonuçta buğuyu yapan su değilmidir.Servisteki arkadaşda,yağda su olsa motorun yağ rengi beyaz olur dedi aklım iyice karıstı böyle oluncada bende yağını 1000 den önce değistirmek istiyorum.
Birde motorunuzdan ısınmadan önce eksoz dan pat pat diye ses geliyormu?Sanırım tam ısınmadığı için çiğ benzin atıyor.Şimdiden teşekkürler.
Bende düsünüyorum motorun içinde acaba su mu var,Sonuçta buğuyu yapan su değilmidir.Servisteki arkadaşda,yağda su olsa motorun yağ rengi beyaz olur dedi aklım iyice karıstı böyle oluncada bende yağını 1000 den önce değistirmek istiyorum.
Birde motorunuzdan ısınmadan önce eksoz dan pat pat diye ses geliyormu?Sanırım tam ısınmadığı için çiğ benzin atıyor.Şimdiden teşekkürler.