Lütfen yardım: Motordan servis yüzünden soğudum: 3 haftada tamir sırası gelmez mi?

Selam,
Motora bir heves ile başladım. CBF 150 aldım. Vites değiştirmede sıkıntı yaşayınca motoru İstanbul'da ............. servisine götürdüm. Servisin ilk tavrı "Biz randevulu çalışıyoruz, pattadanak niye geldin?" oldu. Neyse motoru bıraktım. 1 hafta geçti, ses çıkmayınca servisi aradım. "Biz motora bakınca seni ararız. Sırada bekleyen motorlar var" dediler. 3 haftadır bekliyorum. Kardeşim BMW aracım vardı, motor yaktım. Servis motora 3 günde segman-gömlek attı, verdi. Bu ne iştir? Eğer böyle bir debriyaj arızası için 3 hafta veya daha fazla bekleyeceksem, Allah sizin belanızı versin. O zaman sizin iş yönetimizde bir hata var demektir.
Lütfen bana yardımcı olun? 3 hafta motorun serviste yatması ve tamir edilmek için sıranın gelmemesi normalmidir? Motor yedek parça yüzünden falan beklemiyor. Sadece tamir edilmek için sıranın kendine gelmesini bekliyor. Sizin tecrübeleriniz nedir, bu konuda. Samimi söylüyorum eğer basit bir arıza için motorum haftalarca yatacaksa, binmem ben bu motora kardeşim!...

Son düzenleme:
Tabiki anormal yavaş ben evde garajda, silindir değişimini 2 saatte, debriyaj değişimini 1 saatte yapıyorum. Adamlar 3 haftada debriyajı yapamamış. Ben ilk tecrübem olmasına rağmen 10 gün içinde motor indirdim krank dişlisini, şanzımanı değiştirdim geri topladım çalıştırdım. Bunları akşam işten döndükten sonra yapıyordum bir de.

merak ettiğim: motorunuzu sıfır mı aldınız?
ilgili parça garantiden mi değişiyor?
başka servise niye çekmediniz motorunuzu oraya mecbur musunuz?

aynen olagan bir durum degil. servisi hemen degistir. daha fazla zaman kaybina ugrama.

3 hafta beklenir mi kardeş.Aç telefonu siz ne yapmaya çalışıyosunuz diye azarla.Kusura bakma da sen çok gevşek davranmışsın.3 haftada sıra gelmemesi diye bişey olamaz.Seni düpedüz oyalıyo adamlar.Aç telefonu bas fırçayı.Merkezi arayıp şikayet edicem de bak nasıl ertesi gün seni arıyolar.Baktın ki aran servisle açıldı.Başka usta mı yok.Cbf150'nin motorunu komple değiştirsen kaç para tutacak.Etraf usta kaynıyo.Başka ustaya da gösterebilirsin.

Servisin adı nedir? Ben size önereyim servis oraya gidin, şirinevler otosever ilgilenirler 1-2 gunluk işi 1 hafta beklemek saçmalık olmuş

Servisin adını verirsek şimdi adli yönden suç oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar