lütfen yardım ediniz kararsızım

kawasaki ZX6R 2004 MODEL Bİ ARKADAŞIMIN TAVSİYE ETMİYOR O YÜZDEN BENDE SICAK BAKMIYORUM AMA BİZİM İZMİRDE OLDUKÇA ÇOK KULLANAN VAR KAWASAKİ MOTORU OLANLARA DANIŞAYIM DEDİM NEDEN OLUMSUZLUK VAR BUMOTORDA TERS OLAN NE ACABA YAZARMISINIZ LÜTFEN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawa nın alayı öle maalesef tabı ss olanlar için geçerli durup dururken yatak sarıyor :) sorun çıkartıyor falan fln.ama genel olarak tabiki güzel motor ayrı konu.ben sana direk gsxr600 öneririm yada r6.birde oldukça çok kullanan var diye o motor iyi yada kötü olmaz bunu bilelim artık

bu arada küçük yazarsan iyi olur büyük yasak

Son düzenleme:
kawa nın alayı öle maalesef tabı ss olanlar için geçerli durup dururken yatak sarıyor :) sorun çıkartıyor falan fln.ama genel olarak tabiki güzel motor ayrı konu.ben sana direk gsxr600 öneririm yada r6.birde oldukça çok kullanan var diye o motor iyi yada kötü olmaz bunu bilelim artık

bu arada küçük yazarsan iyi olur büyük yasak

hadii leen yatak sarıyormuş :mrgreen: motora bakmazsan,bakımını zamanında yaptırmazsan, yağını çok fazla koyarsan her motor çortlar. hor kullan snr durup dururken olsun :wiinkk: senin motorun yağ yakıyor egsozundan geçen bnm pantolana yağ kustu hala göstermedinmi ibooooooooooooooo rektefeee istioo dikkat et yağına motorunun:cat: cnm benm :rendeer:

gsxr600 suzukilerin alayı şase patlatıyor ona bakarsan nabers. r6 org yapan firma bukadar yapar anca motor ben yamahayı sadece dinlemek için alırım önerdiği motora bak :p vibrasyonlu motor 6 saat etkisi var :p:queen::queen: honda cbr600rr dersin şimdi oda gitmiyor yürümüyor en iyisi 50cc today almak :queen::queen:

Son düzenleme:
renos35 hiçbir motor pancar motor dahil,durup dururken yatak felan sarmaz arkadaşım..yağsız bırakılan motor yatak sarar...gece_ :)önerdiğin motorlardan gixer600 de şase patlatma problemi ve r6 da da debriyaj problemleri yaşanıyor.yani eksiksiz kusursuz motor arıyorsanız bulunmaz.

renos 35 kardeşim markası ne olursa olsun eski makinalardan uzak durmak iyidir.çok dikkatli olmalısın

renos35 hiçbir motor pancar motor dahil,durup dururken yatak felan sarmaz arkadaşım..yağsız bırakılan motor yatak sarar...gece_ :)önerdiğin motorlardan gixer600 de şase patlatma problemi ve r6 da da debriyaj problemleri yaşanıyor.yani eksiksiz kusursuz motor arıyorsanız bulunmaz.

renos 35 kardeşim markası ne olursa olsun eski makinalardan uzak durmak iyidir.çok dikkatli olmalısın
iyide abi param anca 2 ele yetiyor sıfır alamam imkansız yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar