Lütfen yardım edin

yok cehaletimden dedim eğitim alırsam r1 yada r6 sürebilirmiym dedimm .. arkadaşarda eğitim al sonra ninja ile başla 6 7 ay hata bi sen sür sonra 600 cc ile başla gibi söylediler

motosıklet suruculerıne ıhtıyacımız var, kurs al tabıkı ama bellı bı tecrubeye gelmeden dırek cc gecıp vede gazlamayacam dıyen mılyarda 1 denk gelır
En dusuk 100 hp den baslar, 100 km hızın ustune cıkması sadece sanıyesını alır,
Kucuk ccde basla, kendıne guven sonra bıraz buyut, yıne dusuk cc raceyle devam et sonrada 600lukle yoluna devam edersın, bızım ulkemızde 600 cc cogu yolda kullanamazsın secın sızın, tavsıyem yavas yavas kademe atla, sımdıden kazasız surusler

dostum son bir soru daha önce hiç motor kullanmayan biri 600cc için kanatince kac bin km yapmalı ??? birde söyleyecegin kilometreyi geceleri 3 4 saat sürüşle kac ayda yaparım ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 ----------

sorumun 2. kısmı sacma olmus 70 le gidersem 210 km yapıyor :)

dostum son bir soru daha önce hiç motor kullanmayan biri 600cc için kanatince kac bin km yapmalı ??? birde söyleyecegin kilometreyi geceleri 3 4 saat sürüşle kac ayda yaparım ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 ----------

sorumun 2. kısmı sacma olmus 70 le gidersem 210 km yapıyor :)

bu kadar ince hesaplar yapma yeteneğin varsa hevesin bunu destekler zaten gerisi gelir.250lilik bi makinayla 3-4ay takıl burda arkadaşların bütün anlatmak istediklerini trafikte yaşayarak öğreneceksin zaten.hakkında hayırlısı olsun.kendine dikkat et.başarılar.

saol .. benm hesap yapma nedenm yaşım :( gencligimden ( daha 27 yaşındayım :) )beri istedigm ...fakat aileme olan sevgim onları üzmeye hakkım yok .. düşüncesi yüzünden sadece uhde olarak kalan birşeydi. yaşlanmadan bende dier arkadaslar gibi yüzüme rüzgar değsin.cam kokularınn arasında ben dolasım.. rr o sesini gücünü hissedim istiyorum ... bu ince detaylar o yüzden bu kadar önemli benm için

yok zaten arkadslar yardımcı oldu ninja ile başlıcagım 250 lik honda eğitiminden sonra ..

ama işte insan merak ediyor kendine ne kadar güvensende tecrübe önemli ortalama kac bin km olmalıdır diye sormustum

Arkadaş çok uysalmış çabuk ikna olmuş.:cherry:
genelde alırımda alırım diye tutturuyorlarda:queen:

merhaba biliyyorum butarz sorularla cok karşılasıyorsunuz fakat internette yeterince bilgi edinemedim...
hayatımda 3 kez motorsiklet kullandım en sonuncusunda da kaza yaptım (ortaokulda) merak ettiğim birşey var istanbulda özel bir firmada motorsiklet kursları var 4 kurdan oluşuyor orada eğitim almayı planlıyorum.. kurs bittikten sonra ss bir motor alabilirmiyim ...yani o kıvama gelirmiyim ? bende küçük bir motorla başlama taraftarıyım fakat maddi durumum 150 al sat 250 al sat 600 al sat 1000 al olacak gibi değil...1000 r1... 9000 tl 9500 tl arası bir tane alma niyetim var... bilinçli bir kullanıcıyımdır yani kendime güvenmeden sınırları zorlayacak bir yapım yok.... sadece sizin gibi uzmanlardan bilgi almak istedim..

Yılların motosiklet kurdu olarak (Yeteneksiz siniz poğramindaki ALİ TARAN ağabeyimiz gibi ben "HAYIR" diyorum.
Bence sizin düşünceniz benim yorumuma göre; Daha otomobil kullanamazken ben vitesin debriyajin nasıl kullanıldiğini biliyorum. Şimdi Tır sürecem deyip koltuğa geçmenize benzetiyorum..
Sakın alınma dostum. Sen sordun bende şahsı görüşümü yazdım. Tabi ki temennim kazasız, belasız istediğin motosikleti sürmen..

ducatinin bir modeli var

merhaba ducatinin bir modeli var ntv de 0-100 e programında cıkmıstı. motoru sehir içi şehir dışı pist diye ayrı güç seçeneklerinde proğramlayabiliyorsun. sunucu öyle anlatmıştı. hatırladığım kadarıyla 10bg den 100bg arasında motor gucunu değiştirebiliyorsun ona bak derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar