lütfen yardım edin motor almak istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar, Doğum günü topiğimi biliyorsunuz 22 yaşına gireceğim ayın 16 sında, 15 yaşından beri motosiklet üzerindeyim hiç aralıksız olarak yeri geldi aynı anda 3 motosikletimin olduğuda oldu ama neyazıkki 1 ay önce en son motorumu satana kadar:pale: anladımki motosikletsiz olmuyor hem hobi açısından hemde araç bakımından.. şuana kadar aile baskısı yüzünden kredi kartıda alamadım, pek ihtiyacımda olmadı açıkçası.. şimdi tekrar bir motosiklet almak istiyorum ama kredi kartımın olmadığı ve kredi çekemiyeceğim için çok zor gibi gözüküyor.. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? senet yolu ile alabileceğim bir yer varmıdır istanbul içerisinde.. sıfır motor almayı düşünüyorum çin malıda olabilir mondial gibi.. lütfen bana bu konuda yardımcı olun:pale: şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim:rendeer:

---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Güncel:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Lütfen Cevap yazın:pale:

Mondial 36 taksit senet yapiyo diye biliyorum ama cinden uzak dur bende bi ara merak sarmistim drifte falan.yamahaninda bazi bayileri 36 taksit senet yapiyo ybr ye bi arastie

ceyhun kardeşimin de söylediği gibi ana bayilerle görüş. kredi kartsız 60 aya varan vadesiz taksit yapanlar bile var. senin adına bankadan kredi çekiyorlar ve bankaya ödüyorsun. tabi görüştüğün bayiye göre değişir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğru söylüyosun ama nereye baktıysam şansıma hiç senet yapan biryer bulamadım:pale: en azından bi işyeri adresi falan varsa verebilirmisin istanbul içi inan çok büyük yardım etmiş olursun bana:pale:

Evkur satıyor ama 36 taksitle falan ama 2 katına geliyor. Evkur değil Evyık mübarek :D

ceyhun kardeşimin de söylediği gibi ana bayilerle görüş. kredi kartsız 60 aya varan vadesiz taksit yapanlar bile var. senin adına bankadan kredi çekiyorlar ve bankaya ödüyorsun. tabi görüştüğün bayiye göre değişir :)

Bunu bende araştırdım kredi kartsız kefilsiz senetsiz 5 dakkada motor veriyoruz diye

Ama sigortalı bir işyerinde çalışman ayrıca maaş bordrosu gibi evraklarda istiyor bilmediğimiz şeye hemen atlamayalım diye vazgeçtim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
katılıyorum:pale:

Ailen alsın sen öde hemde tanıdık biri almış olur motoru için rahat olur :wiinkk:

sanki palavra gibi o sonuncuyu sattığın motoruna kadar kullandığın yada değiştirdiğin 3 motorunu kim aldı, bece onlara danış yeme bizi.

scorpyn bu bze dusmez adam alms,almams sorun olmustur.ıstemıyordur ckarmak

sahibinden.com ve o tarz sitelere girip detaylı arama kısmından senetle satış yapan bayilerin ilanlarına ulaşabilirsin

tatlıhız sadece bana biraz palavra gibi geldi o kadar. Yoksa taksitli motor satan biyer bulsam 3bin tlye kadar yarın ben alcam neyse. Kazasız sürüşler. ALLAH herkeze herşeyin hayırlısını versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar