Lütfen Yardım Edin Dağın Başında Kaldım

herkese merhabalar gece oldu göksünün orda dağın başında kaldım. motorum discover 125 st marşa basınca çalışmıyor jikleyi kaldırıp çalıştırdım. gaz vermesem motor baya titriyor ve gaz verince motor bii bağırıyor bi bağırmıyor ve gazz verince ara sıra, motor duruyor gaz vermessem geri dveamö ediyor rölantiye yakıt var sallayınca b,rde yedek depodaydı o işaret onu tam a mı alayım benzinmi bitmişitr motor uzakta şuanda bende ev gibi bir yerdeyim saolsunlar misafir ettiler motorcuda yok. nasıl desem böyle jikleye alıp çalışıtıryorum hattta bazaen çalımıyo mototr çalışmayıncada ordan ayrıldım sebebi nedir ayak marşıylada basınca çalışmıyor vurdurdum yine olmadı acaba yedek depodan tam a mı alayım benzin çok az gösteriyordu depoda kırmızı çizgideydi ama son zerrede değildi az cık vardı sizce sebebi nedir.

Jikleti açık bırakma ,benzin musluğunu a konumuna al .Jikle cekmene gerek yok.Benzin bitmiş be :king:

Bende discover 125 yolda koymaya da mı başladı diyecektim. Neyse kolay gelsin, benzininiz bitmiş, biraz da boğmuşsunuz.

Benzin azsa musluğun yedek depo kısmında kalması gerek.
Sorun motora giren fazla/eksik yakıtla ilgili duruyor.
Jikleyi indirdim demişsin öyleyse benzinin bitmiş gibi.
Bir şekilde benzin ekle depoya. Ruhsatla en yakın petrole gidip pet şişeyle benzin al.

Yakıt musluğunun konumunu sürekli yedekte tutmamak lazım; ki uyarsın. Yedeğe alıp, en yakın benzinciye gidebilelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar