- Motosikleti
- BMW K1600GTL
- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Topiclere aktif olarak katılmasam da uzun zamandır tüm forumları takip ediyorum. Kısa bir süre sonra şu anda kullanmakta olduğum Hyosung GT250 R motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçemin el verdiği 2. el 3 motosiklet arasında teorik bilgim yeterince olmasına rağmen pratik bilgi eksikliğinden dolayı seçim yapamıyorum. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de test motoru ayıran bayii yok. Düşündüğüm modeller; CBR 600F, GSR 600ve FZ6 Fazer S2. Forumlarda bu motosikletlerle ilgili oldukça fazla yazı olmasına rağmen aradığım tatminkar cevapları bulamadım. Özellikle bu motosikletlerle deneyimleri olan arkadaşlardan objektif olarak + ve - yönlerini (tip hariç) yazmalarını rica ediyorum. Sakin kullanımlarda ki yakıt tüketimleri de benim için belirleyici bir faktör olduğundan bu konu da da yazarsanız sevinirim. Ayrıca; 3000 km. dir kullanmakta olduğum GT250R özellikle uzun yolculuklarda bilek ve boyun ağrısı yapıyor. Diğerlerinde bu sorunu yaşamayacağımı biliyorum ancak 600 F te de aynı sorunlar hasıl olur mu? yoksa F olmasının getirdiği rahatlık var mıdır? GSR ve Fazer da sele altı egsoz artçıyı ısınma açısından rahatsız eder mi? Şimdiden teşekkürler.