- Konu Yazar
Bugün hatta bu gece saat 01.30da sefaköy den beylikdüzüne giderken yol birden tıkandı kaza olduğunu anladım fakat bi araba kazası bekliyordum kazayı gördüğümdede tüylerim diken diken oldu bir motorcu kardeşimiz yol temizleme araçları oluyorya arkarında yanıp sonen bi ok işaretiyle sola geçin işareti olan taşıtlar arkadaşımız o araçla arkasındaki römork arasında kalıp cok kötü bi şekilde can vermişti yolun ortasında yatıyordu galıba römork üstünden geçmiş bacakları çok kotu bi şekilde kırılmış büyük ihtimalle yarın gazetelerde görürsünüz zaten bunu buraya yazmamın sebebi bu benim içimde geçerli olmak üzere arkadaşlar sakin ve düzgün kullanalım motorlarımızı makas atmak hava atmak dip gazla solamalara kalkmayalım düşünün ölen arkadaşımızın ailesi öldüğünü yeni öğrenmiştir yarında bayram onlara bayram haram oldu bizim analarımza babalarımıza zehir olmasın araba sürücülerine filan mana bularak bi noktaya gelemeyiz bizim herkezden çok dikkat etmemmiz gerekiyor trafikte çünkü herkezinde bildiği gibi motorsikletin kaportası bizleriz allah hepinizi kazalardan belalardan korusun ramazan bayramınızda kutlu olsun.