Lütfen Oturmayınız

Sürekli olarak dikkatimi bu yazı çekmiştir.

Fuara gidersiniz ve bircok standa bu yazıyı motorların üzerinde görürsünüz.
Satıcıların muhakkak ki kendilerine göre geçerli nedenleri vardır. Ama bu kendileri için geçerli, bir motosiklet sever olarak bu tutumu oldukca yanlış bulmaktayım.

DSC05593-1.jpg

Fuara giden ziyaretçilerin nekadarı motor almak için nekadarı hayalındeki - ilgi duyduğu motoru görmek dokunmak üzerinde olmak ve hatta bir hatıra fotoğrafi çektimek için gidiyor?

Çocuklarıma kötü örnek olmak istemıyorum diyecek kadar motosiklete uzak bir insan bile fuara gidip motosikleri inceliyorsa, fuarı fuar yapanın alıcılar değil ziyaretciler olduğu gözden kaçmamalıdır.

Alıcı oldugunuzu farzetsek üzerine oturmadığınız bir motoru alırmısınız ?

Ben bu davranışı oldukca saygısızca buluyorum.

Birçok kişinin beğenmediği kanuniye de hazırlamış olduğu stand için teşekkür edıyorum ( Benzerini daha önceki fuarlarda yamaha ve honda da hazırlamıştı )

DSC05622-1.jpg

fuara gidiyorsun :D motora oturamıyorsun :D niye gidiyoruz ki ??:pale:
bu söylediğime inanmıyorm (avatarıma bakın :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede ayıp hanı sureklı acık olan bı yer olsa anlarım bende koşu bandı satıcısıyım aksama kadar coluk cocuk kowalıorum :D 3 ayda kullanılmaz hale gelıo cunku urun ama bu fuar uzaktan bakacaksam fotografına bakarım daha iyi oturmıcak bıle olsan o yazılar pskolojık baskı yapar adama

Forumdan Uzaklaştırıldı
fuarda sergilenen araçlar da satılıyor.. bu sebepten oturmak yasak.. aracın değerini düşürüyor, 0km olan aracı satamıyor bayiiler ya da indirim uygulamak zorunda kalıyorlar..
satın aldığım 0km bir motorda çok ciddi anlamda indirim yapmıştı satıcı, nedeni ise üzerine binerken topuklu ayakkabısıyla depoda ufak çizik yapan bir bayan..

Son düzenleme:
Eğer gerçek alıcı rolüne bürünürseniz oturulmayacak alet yoktur.:pl:

bende bugün fuardaydım ve ilk defa gittim. ama arkadaşın dediği gibi motorlara oturmak yasak. bence cok sacma bir uygulama.

ben çok istememe ragmen gidemedim ancak çok saçma geldi bana ne demek oturmayın sanki istenmedigin biyere zorla girmek gibi hissettirir insanı diye düşünüyorum,orada bir stand ta görevli olsam nasıl müşterime oturma kardeşim yasak diyebilirim tamamen saçmalık...

ceeemmmm nerdesin olum :mrgreen: goşş goşşş mt den uzaklaştırlman için sebepler var burda.. .
cemin bu konuyla ilgili fotolarını da koyarız yakında :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes normal değilki.... Arka cebinde tornavida taşıyan adam bile mevcut... Oturduğunda küçük bir delik açsa tamam..Gitti en az 300 ytl... Kot pantolonların aka ceplerindeki çıt çıt lar da ayrı bir tehlike....:cat:

Siz olsanız fuar motorunu alırmıydınız?.... Şahsen ucuz da olsa almazdım...:cat:

Çok yanlış bence, tepkileri okusalar keşke

satın aldığım 0km bir motorda çok ciddi anlamda indirim yapmıştı satıcı, nedeni ise üzerine binerken topuklu ayakkabısıyla depoda ufak çizik yapan bir bayan..

Bayanın nasıl bindiğini gören varmı? Depo topuklu ayakkabı ile nasıl çizilir?

sıfır motosikletleri hadi bi derecede geçen fuarda 2. el standındada lütfen oturmayınız yazıları mevcuttu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar